What happens in Vegas, stays in Vegas pt. 2

Voor we in Las Vegas aankwamen, ontsnapten we net aan de dood. Naast ratelslangen en andere insecten die berust zijn om de vernietiging van het mensenras, zijn ook zondagsrijders in de woestijn een plaag. Gelukkig konden we dankzij de snelle reflexen van onze chauffeur dan toch genieten van de pracht en praal van Vegas en al onze spaarcenten erdoor jagen aan de blackjacktafels.

Geloof trouwens niet wat ze u vertellen, de woestijn kan serieus koud zijn in de nazomer. Tussen de windhozen, Joshua Trees, eindeloze vlaktes en berglandschappen komt een goed voorbereide soundtrack van pas. Het is de ideale gelegenheid om de autoradio eens serieus luid te zetten en wij deden dat met o.a. Eels, Kyuss, Mogwai, Black Crowes, Faith No More en Clutch.

Na het inchecken in The Hilton (op hoop van Paris te zien natuurlijk) speelden we in The Divebar. Geen originele naam voor een club hier – zowat het equivalent van een café genaamd “de bruine kroeg” in België – maar het was ongetwijfeld de beste set en het wildste publiek dat we tot nu toe mochten meemaken. Tegen bikers die vlammenwerpers op hun brommers hebben gemonteerd en zwoele latina’s zeggen wij geen nee. De kans om echte groupies mee te nemen naar onze hotelkamer slaan we – gezien we allemaal een vriendin hebben en de groupies eigenlijk de meisjes waren van de band waar we de avond mee deelden – wijselijk af.

Om de avond af te ronden, strompelden we nog wat rond op de Strip en speelden we wat tafels in Paris Las Vegas.

IMG_0999 

IMG_0916 

IMG_0924 

IMG_0961 

IMG_0806 

IMG_0914

IMG_1074 

IMG_0852 

IMG_1059 

550 

IMG_0887 

IMG_1053 

IMG_1123 


 

Comments

The comments to this entry are closed.

Zoeken op deze blog

Vlaamse blogs