Helmet, Modern Talking en Wallace Vanborn

We naderen stilaan Los Angeles. Gisteren speelden we in Club Fred in Fresno, een van de steden in de woestijn ten noordoosten van LA. De stad “won” vorig jaar de op-een-na-gevaarlijkste-stad-in-Amerika-award, maar daarvan was weinig te merken in de buurt waar wij zaten, een kleine zone midden in de Latinogemeenschap die een toevluchtsoord is voor de andere locals.


Club Fred is een cultclub. Met namen als Helmet en Modern Talking die er de afgelopen jaren nog stonden en met een decor om u tegen te zeggen was het tot nog toe veruit de beste club waar we al speelden. Er was een serieuze opkomst en we deelden de avond met Trumpet Solo, een lokale band die iets weg had van The Pixies die door de mixer werden gehaald met hardere grunge en stonerpunk. Hun nummer “We are a hard working economy” zullen we alleszins nog enkele weken neuriën in de auto. Ze deden hun bandnaam alle eer aan door ergens midden in een nummer een verschrikkelijke trompetsolo tevoorschijn te toveren die nergens op sloeg. Wel heel leuk natuurlijk.


Dankzij knappe, dansende, rondborstige meisjes (wij vermoeden siliconen) en een hoop enthousiaste Fresnians brachten we de beste set tot nog toe in het land van de Whopper. Achteraf werden er pitchers bier (pale ale deze keer) gebracht ter bedanking.


IMG_9899 


IMG_9966 


IMG_9994 


IMG_9859 


IMG_0003 


IMG_9830 


IMG_9873 


IMG_9864


IMG_9956 

Comments

 Lielieliesbeth zei op 3 October 2009 om 11:17

me likes de foto met de gekke roodharige fan!

The comments to this entry are closed.

Zoeken op deze blog

Vlaamse blogs