Boatride

Aangezien onze show in San Diego ter elfder ure werd gecancelled, hadden we een vervangshow geboekt in The Doll Hut in Anaheim, zowat een deelgemeneente van LA zoals De Pinte bij Gent hoort. Een serieuze onderschatting van het spitsuur rond Los Angeles later moesten we de show schrappen en naar plan B grijpen: een afspraak met een goede vriend van onze manager voor een boattrip in Newport Beach.

Plan B bleek nog lang zo slecht niet toen we allemaal op een luxejacht met chardonnay in de handen richting het restaurant van Gwen Stefani in een van de rijkste buurten van de wereld aan het varen waren. Zowel die avond als de dag nadien – we hadden nog een dag zonder show - neemt onze nieuwe beste vriend ons op sleeptouw. We cruisen langs één van de huizen van Madonna (ze was thuis, we zagen haar teevee aan staan), de boten van Nicolas Cage, een buitenverblijf van President Obama en nemen een plons tussen de dolfijnen in de Grote Oceaan, ergens tussen Newport Beach en Long Beach.

Achteraf spoelen we alles door met nog wat Corona’s tussen mooie dansende meisjes in het equivalent van de Gentse overpoort in Newport Beach. Als dagje vrij kan dit wel tellen. Morgen richting Hollywood, waar we in The Cat Club spelen. Vlak naast de legendarische Whiskey a Gogo waar Jimi Hendrix en The Doors ooit nog op het podium stonden.


IMG_0439 

IMG_0185 

IMG_0294 

IMG_0279

IMG_0050 

IMG_0409 

IMG_0487 

IMG_0153

IMG_0220

IMG_0460 

IMG_0383

IMG_0061


 

Comments

 Madelien zei op 4 October 2009 om 02:33

Is dat niet eerder een orka dan een dolfijn?

tomadde zei op 4 October 2009 om 03:02

Neen Madelien, dat is geen Orka. Er zijn nog àndere dolfijnen dan het merk van Flipper hoor. ;-)

't Waren trouwens kleintjes zulle. Maar écht honderden ...

 Louize Gossye zei op 5 October 2009 om 16:28

Mijn kennissenkring telt blijkbaar behoorlijk wat 'De Standaard-lezers' ...Velen spreken mij immers vol lof aan over jullie Standaardblog...Hij wordt gesmààkt...én door de studenten alhier én door de 'afgestudeerden' (die nog jong zijn van geest)...
BlijveBlogge hé

 Saar zei op 5 October 2009 om 20:08

hey neefie Dries,
wij volgen je verhalen op de voet?! Go Wallace!!!!!!!!!!!!!!!
Wietse en Wout zijn jullie jongste fans?! Groetjes, Saar & co

The comments to this entry are closed.

Zoeken op deze blog

Vlaamse blogs