Foto's

  • Gepost op dinsdag 17 juni 2008 om 14:20
  • door De Standaard Online

 

Reacties

 Andre Jansens zei op 19 juni 2008 om 18:43

Beste Corry en Monica,

Mag ik jullie van harte feliciteren voor de prachtige verslaggeving, in woord en beeld, over jullie "embedded" verblijf bij de Nederlandse militairen in Uruzgan.

Ik ben erg onder de indruk van deze kwaliteitsvolle en objectieve weergave van wat er zich in Tarin Kowt en omgeving afspeelt. Het siert uw krant dat ze de geloofwaardige weg zijn ingeslagen om het Vlaamse publiek (en ook Nederlandse publiek lees ik in de reacties)op een uitmuntende manier te informeren. De toelichting van Corry op Radio Een op donderdagmorgen klonk trouwens ook veel oprechter en eerlijker dan de prietpraat van de Nederlandse journalist die eerder deze week op vraag van de oppositie in het Parlement aan het woord kwam.

Ik wens van ganser harte dat de Belgische defensie ook jullie beiden opnieuw de gelegenheid biedt om "embedded" verslag uit te brengen van onze F-16's vanuit Kandahar begin september. Het Belgische publiek in het algemeen en onze militairen in het bijzonder hebben nood aan soortgelijke kwaliteitsvolle verhalen.

Nogmaals van harte gefeliciteerd.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Over deze blog

De Standaard-journaliste Corry Hancké en fotografe Monica Monté logeren twee weken embedded bij de Nederlandse militairen in Uruzgan.Zoeken op deze blog

Vlaamse blogs