Foto's

  • Gepost op dinsdag 10 juni 2008 om 10:33
  • door De Standaard Online

 

Reacties

 testaert william zei op 10 juni 2008 om 14:06

Schitterende serie, eindelijk een krant die enige aandacht aan de militairen te besteden heeft.
Hopelijke gaat Corry ook eens langs bij de Belgen...

Rob Sebrechts zei op 10 juni 2008 om 19:39

Schitterende serie. Hopelijk komt er in België nu meer respect voor de militairen die in het buitenland dikwijls moeilijk werk doen, amper opgemerkt thuis en vies bekeken door de meeste politici.

Lien zei op 10 juni 2008 om 22:49

Nooit verwacht dat die Nederlanders hun oranje plunjes meenamen naar 't front. Waar gaat het naartoe met de wereld ;-)

Bob zei op 11 juni 2008 om 00:25

Moeders de vrouw zal die spullekes wel toegestuurd hebben. :D

mag het iets kritischer zei op 13 juni 2008 om 21:24

Wat een heldhaftig stelletje : Pringles, Snickers, rondrijden in pantsers en denken dat ze de Taleban even een pakje slaag gaan geven als die opduiken. Ik had me de Westerse militairen iets professioneler (en realistischer) voorgesteld ? Wat een hoop weggesmeten belastingsgeld. Kunnen die kerels niets iets nuttiger doen of wat low profile de mensen ter plaatse helpen (hearts en minds weet je wil) Wat moeten die Afghanen nu van het Westen denken ? Mars-mannetjes die in een afgesloten wereldje DVD bekijken, douchen en Jan en Alleman fotograferen terwijl zij de meest elementaire dingen missen om opnieuw in een stofwolk te verdwijnen.

 paul zei op 15 juni 2008 om 09:43

Typisch dat de meeste reakties zijn ingezonden door mensen die zich identificeren terwijl bovenstaande reactie van 'mag het iets kritischer' anoniem wordt ingezonden.

Is het zo schokkend dat militairen gewone mensen zijn, die na hun gevaarlijke werk buiten de poort passie hebben voor voetbal en daarbij iets lekkers nuttigen? Je zou je pas zorgen moeten maken wanneer militairen niet die menselijke eigenschappen zouden hebben / tonen.

Overigens, neem eens de moeite alle teksten op dit weblog te lezen en alle fotoos te bekijken. Daaruit blijkt dat de militairen wel degelijk kontakt met de bevolking zoeken en niet alle onder pantser werken.

En voor diegenen die wel onder panster werken: is het dan zo verwerpelijk dat je je maten die in gevaarlijke omstandigheden werken beveiligt?

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Over deze blog

De Standaard-journaliste Corry Hancké en fotografe Monica Monté logeren twee weken embedded bij de Nederlandse militairen in Uruzgan.Zoeken op deze blog

Vlaamse blogs