Stefan Ackermans

 • Gepost op zondag 7 september 2008 om 07:21
 • door De Standaard Online

Stefanackermans Stefan Ackermans was programmamaker en presentator voor diverse televisiestations zoals het toenmalige TV2, TV-Brussel en VT4. Hij presenteerde bijna 10 jaar lang De Afrekening op Studio Brussel en was nadien ook te horen op 4FM. Op dit moment presenteert hij op Nostalgie. Hij startte samen met Wim Weetjes ook de zender Life TV op.

 1. We are sinking
 2. De vliegeraar
 3. Herman De Croo
 1. We are sinking

  Deze reclamespot bewijst dat creativiteit nog altijd het sleutelwoord is. Volledig in de traditie van de Mortiers van deze wereld heeft deze spot alles wat het nodig heeft om te blijven hangen. Welke technologische evolutie we ook doorworstelen, humor blijft altijd bovendrijven. Zelfs al heb je het al gezien, de glimlach komt vanzelf weer tevoorschijn.

 2. De vliegeraar

  Ik had deze zomer gelukkig meer tijd voor vrienden, familie maar ook voor...boeken. Dit is een oproep voor de zeldzame exemplaren onder jullie die nog nooit 'De vliegeraar' hebben gelezen . Vergeet de recente film en dompel je onder in deze indrukwekkende debuutroman van de Afghaans-Amerikaanse schrijver en arts Khaled Hosseini. Je zin om meer boeken te lezen is meteen aangewakkerd. En voor wie het toch niet kan laten, mag nu de trailer van de 'Kite Runner' nog eens bewonderen. Het nieuws over Afghanistan zal je vanaf dan anders bekijken want de woorden van Hosseini blijven nog heel lang naslepen.

 3. Herman De Croo

  'Het Laatste Uur' was een programma op Life!tv waarbij ik een gesprek had met een gast over z'n belangrijkste momenten van z'n leven tijdens het zogezegde 'laatste uur'. Het programma werd opgenomen met een schitterend zicht vanuit de Boerentoren in Antwerpen. Een onvergetelijk moment waar ik met veel respect op terugkijk was zeker het emotionele gesprek met Herman De Croo. Het leek wel of de camera's verdwenen waren en er alleen 'de mens' De Coo overbleef. Oordeel zelf!


 

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

De Standaardgasten

Naar analogie met het Nederlandse tv-programma Zomergasten stellen meer of minder bekende Vlamingen u tijdens de vakantie hun favoriete beeldfragmenten voor.


Zoeken op deze blog

Vlaamse blogs