Pascale Platel

 • Gepost op dinsdag 2 september 2008 om 11:21
 • door De Standaard Online

Pascalplatel Pascale Platel is een actrice en auteur. Ze verschijnt regelmatig in verschillende tv-programma's.

 1. Remind me /Royksopp
 2. Joan Rivers at Parkinson
 3. The blue sky / Thich Nhat Hanh
 4. Funeral speech of John Cleese
 5. Numa numa
 6. Weeds
 1. Remind me /Royksopp
  Een goeie groep, mooi liedje en intrigerende clip.
  Ik hou ervan als dingen zich ontvouwen zoals in onderstaand filmpje en je wordt er nog eens attent op gemaakt dat we uiteindelijk allemaal maar ‘kleine mierkes’ zijn.
 2. Joan Rivers at Parkinson
  Joan Rivers heeft iets ongelooflijk tragisch maar net als haar interviewer Michael Parkinson vind ik haar één van de grappigste vrouwen ter wereld.
 3. The blue sky / Thich Nhat Hanh
  Er staan op Youtube verschillende filmpjes over de betekenis van mindfulness maar dit fragment waarin een uiterst lieve Vietnamese monnik onder een wuivende treurwilg het aan de hand van ‘The bloe sky’ en ‘Washing dishes’ uitlegt, vind ik heel vertederend.
 4. Funeral speech of John Cleese
  John Cleese is hier al veel de revue gepasseerd maar een van de strafste dingen die ik op Youtube van hem zag was de speech die hij gaf op de begrafenis van zijn vriend/ex-collega Graham Chapman. Ontroerend en grappig tegelijk! Briljant!
 5. Numa numa
  Sexy playbackfilmpje waar ik telkens goedgezind van word.
 6. Weeds
  Ik ben verzot op series. Vroeger Six Feet Under en nu o.a. ‘Weeds’. In het eerste seizoen moesten ze er nog inkomen maar het tweede seizoen is heerlijk, vind ik. De serie gaat over de alleenstaande moeder Nancy die het hoofd boven water probeert te houden met de verkoop van wiet in een chique Amerikaanse buitenwijk.

  De Mooie begingeneriek met een heerlijk oud-vrouwtjes-liedje eronder.


  Masturbation lesson
  Het zoontje van Nancy masturbeert in zijn sokken en trekt ze dan door in het toilet waardoor de toiletten verstopt raken.
  In het fragment krijgt hij masturbatieles van zijn oom die bij hen inwoont.


 

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

De Standaardgasten

Naar analogie met het Nederlandse tv-programma Zomergasten stellen meer of minder bekende Vlamingen u tijdens de vakantie hun favoriete beeldfragmenten voor.


Zoeken op deze blog

Vlaamse blogs