Kobe Ilsen

 • Gepost op woensdag 3 september 2008 om 11:42
 • door De Standaard Online

KobeilsenpgKobe Ilsen is televisiepresentator op één. Binnenkort keert hij terug als co-presentator van Martine Tanghe in het discussieprogramma Volt en presenteert hij ook het programma Doodgraag leven.

 1. Ronnie O’Sullivan
 2. Saving Private Ryan (remake)
 3. Jeremy Clarkson
 1. Ronnie O’Sullivan

  Ronnie O’Sullivan, beste snookerspeler ter wereld, maar ook enfant terrible ! Is al een titel verloren omdat ie sporen van drugs in z’n bloed had. Dopingtest bij snookerwedstrijden (!). Hij heeft zelfs ooit opgegeven tijdens een wedstrijd omdat zijn tegenstander te traag speelde. I can’t be bothered, verklaarde ie achteraf ! Sporters met een persoonlijkheid, geweldig ! Een 147 is de hoogste break die je kan maken in een snookerwedstrijd. Het komt erop neer dat je in 1 tijd de hele tafel leegspeelt. Als je zelf af en toe snooker speelt, wat een onwaarschijnlijke prestatie dat is !

 2. Saving Private Ryan (remake)

  Herinner u de magistrale met honderden figuranten gefilmde eerste 25 minuten van de Spielbergfilm Saving Private Ryan. In dit YouTube filmpje met inleiding door Top Gear presentator Richard Hammond zie je een remake van die scène door 2 jongens met een amateurcamera. Schitterend om zien hoe je met groene doeken, een simpel montageprogramma en véél strandlopen, een massa-scene kan namaken.

 3. Jeremy Clarkson

  En dan een hoofdstukje Jeremy Clarkson, auto-journalist maar vooral grote muil met een onweerstaanbare humor. Bij ons is ie bekend van Top Gear (op canvas) maar in Groot-Brittanie een echte volksheld. 20% van de Britten willen hem volgens een internetenquête graag als Prime Minister.

  In volgend filmpje ondergaat ie een “Bill Gates-ke”, een taart in het gezicht van een groene jongen. Reactie van Clarkson: Good One !  Een rijtest van de Ariel Atom, een open sportwagen. Geniaal !

  http://www.youtube.com/watch?v=WaWoo82zNUA

  Een magnifieke parodie op een veiligheidsfilmpje.  Altijd leuk: Top Gear-bloopers:


 

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

De Standaardgasten

Naar analogie met het Nederlandse tv-programma Zomergasten stellen meer of minder bekende Vlamingen u tijdens de vakantie hun favoriete beeldfragmenten voor.


Zoeken op deze blog

Vlaamse blogs