Gunther Verspecht

 • Gepost op maandag 1 september 2008 om 09:18
 • door De Standaard Online

Guntherverspecht Gunther Verspecht is de frontman van de rockgroep Stash. De groep scoorde in 2005 een megahit met het nummer Sadness.

 1. Elvis Costello
 2. Don't Look Back
 3. Jimi
 4. The Last Waltz
 5. Marihuana
 1. Elvis Costello

  Genie Elvis Costello op gitaar(een jazzmaster denk ik) en mijn 'all time favorit' Fiona Apple zingt de ingewanden uit haar lijf. Een voorbeeld waaruit blijkt dat het origineel soms te overtreffen is.

 2. Don't look back

  Stukje van de fantastische documtaire-film over Bob Dylan 'Don't look back'. Dylan wordt hier geïnterviewd door een of ander student wetenschappen. Dat deze student en Dylan géén matching-pair zijn is al snel duidelijk ;-)
 3. Jimi Hendrix

  Lang voor grunge zijn intrede deed ,en Kurt Cobain alles wat op podium stond kapotsloeg, leefde er al de discussie of het kon om aan het eind van je perfomance je gitaar door de amp te rammen. "Het kan me niks schelen wat ze denken, het is mijn performance" aldus Jimi Hendrix -en gelijk heeft hij.
 4. The Last Waltz

  The Band, legendarische begeleidingsband van Bob Dylan. Hier tijdens hun afscheidsconcert 'The Last Waltz'. Hiervan bestaat de gelijknamige - en een van de beste ooit gemaakt -rock-ducumentaires. Robbie Robbertson is voor mij God op gitaar.

  Hier zingt Rick Dancko het fantastische ' It makes no difference. Aan het eind krijg je nog een sax solo waarvan, terwijl ik het hier intype, al mijn haren rechtkomen.

 5. Marihuana

  Hilarisch stukje waarin de reporter tracht verslag uit te brengen tussen de brandende hopen marihuana.

 

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

De Standaardgasten

Naar analogie met het Nederlandse tv-programma Zomergasten stellen meer of minder bekende Vlamingen u tijdens de vakantie hun favoriete beeldfragmenten voor.


Zoeken op deze blog

Vlaamse blogs