Aldo Struyf

 • Gepost op maandag 8 september 2008 om 11:07
 • door De Standaard Online

Aldo Struyf is muzikant. Hij speelde in het verleden onder meer bij Evil Superstars, Nemo en Orange Black. Momenteel is hij de frontman van Creature with the Atom Brain en speelt hij gitaar bij Millionaire.

 1. True norwegian black metal (part 1 to 5)
 2. Santana Shreds
 3. Mitch Hedberg standup
 1. True norwegian black metal (part 1 to 5)

  Beklemmende documentaire over Gaahl, satanist en zanger van de band Gorgoroth. Voor de eerste keer trekken enkele journalisten naar zijn afgelegen woonplaats in the middle of nowhere in Noorwegen. De journalisten schijten bijna letterlijk in hun broek...
 2. Santana shreds

  Niet alleen Santana maar ook Judas Priest, Clapton, Zappa, Satriani ... krijgen een nieuwe soundtrack bij een live performance. Hilarisch en echt goed gedaan, elke beweging komt perfect uit met de valse, oerstomme noten en beats die over de originele video gezet worden.
 3. Mitch Hedberg standup

  Een van de vele Youtube-video's van de reeds overleden Mitch Hedberg, mijn favoriete standup comedian ( (samen met Bill Hicks). Er zijn bij mijn weten geen dvd's van hem te vinden, daarom is het weerom super dat er iets zoals youtube bestaat. Hij vertelt geen verhalen maar de ene funny oneliner na de andere.

 

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

De Standaardgasten

Naar analogie met het Nederlandse tv-programma Zomergasten stellen meer of minder bekende Vlamingen u tijdens de vakantie hun favoriete beeldfragmenten voor.


Zoeken op deze blog

Vlaamse blogs