Tinne Van der Straeten

 • Gepost op dinsdag 26 augustus 2008 om 08:57
 • door De Standaard Online

TinnevanderstraetenTinne Van der Straeten is Kamerlid voor Groen! Ze was de enige Vlaamse parlementariër die zich onthield bij de stemming over de splitsing van Brussel-Halle-Vilvoorde in de commissie Binnenlandse Zaken in november 2007.

 1. Tim Maeyens
 2. Bali
 3. De lichtjes van de Schelde
 4. Examens
 1. Tim Maeyens

  Kleiner én lichter dan de andere roeiers, maar roeide gewoon naar de 4de plaats in de "race van zijn leven". Ik hoop dat hij de ondersteuning vindt én krijgt voor de Spelen in Londen 2012. Misschien moeten we ook even stilstaan bij Tom Compernolle, lange aftstandsloper die in 2004 voor België naar Athene mocht. Tom Compernolle kwam in juni om het leven in een verkeersongeluk.
 2. VN Klimaatconferentie Bali, december 2007.

  Op deze conferentie moest de wereld het eens worden om te onderhandelen over een globaal klimaatakkoord voor na 2012 als Kyoto afloopt. Natuurlijk deed Amerika lastig, de conferentie moest met een dag verlengd worden. Amerika kreeg een veeg uit de pan van Papoua New Guinea "get out of the way", en nadien draaide Amerika dan toch bij. Ik zat in de zaal: het was een thriller.

 3. Daan: Lichtjes van de Schelde

  Gewoon een fantastische artiest.

 4. Examens

  Examens: dan is het tijd voor de West Wing verslaving. Compilatie van de grappigste momenten tussen Leo & Margaret.


 

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

De Standaardgasten

Naar analogie met het Nederlandse tv-programma Zomergasten stellen meer of minder bekende Vlamingen u tijdens de vakantie hun favoriete beeldfragmenten voor.


Zoeken op deze blog

Vlaamse blogs