Saskia De Coster

 • Gepost op maandag 11 augustus 2008 om 08:34
 • door De Standaard Online

Saskiadecoster Saskia De Coster is schrijfster. Voor De Standaard schrijft ze elke maand de column Big Deal.

 1. Carsick Cars
 2. Amy goes esperanto
 3. Hiraki Sawa
 1. Carsick Cars

  Chinezen kunnen ook een beetje een gitaar vasthouden. Underground Beijnggroepje speelt the Velvet underground, in een artistiek verantwoord decor. Mooiste naam voor een groep ooit.
 2. Amy goes esperanto

  Eén uit duizenden gelijkaardige filmpjes. Amy Winehouse gaat winkelen. Niet meer, niet minder. Eigenlijk is er niets te zien en daarom kan ik eindeloos naar dit soort filmpjes kijken. De filmer doet krampachtige pogingen om haar in beeld te houden. Ze is een geestje dat rondwaart in een klerenwinkel. Amy probeert te praten met iemand buiten beeld. Dat gaat probleemloos, ook al spreekt zij engels en die ander spaans.

 3. Hiraki Sawa
  Ik was op zoek naar Hiraki Sawa op Youtube. Hij filmt doodgewone kamers, maar er lopen piepkleine paardjes in rond of er stijgen vliegtuigjes op. MOOI & STIL (ontdekt op watou) ik vond dit, in een uithoek van het net. volgens mij portugese paarden in een woonkamer. exclusief! nog bijna niet bekeken!


  het echte werk vond ik niet op youtube, wel hier:

 

Reacties

 Lieven Top zei op 17 augustus 2008 om 23:30

dank u om het echte werk van deze kunstenaar te laten zien, zodat het niet de vervaagde herinnering van Watou verdween

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

De Standaardgasten

Naar analogie met het Nederlandse tv-programma Zomergasten stellen meer of minder bekende Vlamingen u tijdens de vakantie hun favoriete beeldfragmenten voor.


Zoeken op deze blog

Vlaamse blogs