Roos Van Acker

 • Gepost op maandag 18 augustus 2008 om 08:05
 • door De Standaard Online

Roosvanacker Roos Van Acker is radio- en tv-presentatrice en presenteert onder meer De Ochtend op Studio Brussel en Peking Express op VT4.

 1. Religulous
 2. The job
 3. Toilet coke
 4. The Soup
 5. Hans Teeuwen
 1. Religulous 

  Religulous is een documentaire over geloof in heel de wereld. Een film voor rationele denkers.
  Bill Mayer, stand up comedian, praat op een menselijke, sarcastische manier met mensen over hun geloof. De docu is gemaakt door de studio die ook Fahrenheit 9/11 heeft gemaakt en door de regisseur van Borat. Ik heb de film nog niet gezien (hij komt pas in oktober uit) maar kijk er echt naar uit omdat ik ook al een hele tijd met hetzelfde idee rondloop. Er hoort ook een grappige website bij. Bezoekje waard.

 2. The Job

  Een mooi filmpje van Screaming Frog Productions waarin de rollen omgedraaid worden en het immigratiebeleid van de Verenigde Staten in vraag wordt gesteld.
 3. Toilet coke

  Heerlijke reclame, de mortierbrigade had het niet beter kunnen doen ;-)

 4. The soup

  The soup is een satirisch programma op de vreselijke roddelzender E entertainment. Maar the soup is een pareltje van een programma dat lacht met bekende mensen en gebeurtenissen. Hier is een leuke reclame voor de nieuwe Iphone. Misschien niet meer zo nieuw maar wel leuk om te bekijken

 5. Hansteeuwen.tv

  Hans Teeuwen volg ik al jaren als cabaretier, (sinds zijn radioshow 'de mannen van de radio'). Een paar jaar terug besloot hij ermee te stoppen in Nederland en naar Groot-Brittannie  te trekken. Ook daar werd hij bejubeld. Nu houdt hij zich vooral bezig met zingen. Voor mensen die zijn grappen, grollen en sublieme shows missen : hij heeft sinds kort een eigen site met een paar onnozele stoten die hij wekelijks vernieuwt. Ze zijn niet allemaal even goed maar het blijft een fantastisch talent, op het randje van psychiatrisch geval.

 

Reacties

 toon toelen zei op 18 augustus 2008 om 14:05

Ligt de link bij het eerste item wel juist? Die pianist speelt prachtig, maar heeft op het eerste zicht weinig met de film vandoen.

 toon toelen zei op 20 augustus 2008 om 11:02

Hallo? Iemand thuis? De hyperlink naar een "grappige website" bij Roos' eerste suggestie ligt verkeerd!

 Toon Toelen zei op 21 augustus 2008 om 21:00

Bedankt!

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

De Standaardgasten

Naar analogie met het Nederlandse tv-programma Zomergasten stellen meer of minder bekende Vlamingen u tijdens de vakantie hun favoriete beeldfragmenten voor.


Zoeken op deze blog

Vlaamse blogs