Murielle Scherre

 • Gepost op maandag 25 augustus 2008 om 06:47
 • door De Standaard Online

Murielscherre Murielle Scherre is bekend van haar lingerielijn La Fille d'O, enkele boeken over seks en relaties en als sexperte op de muziekzender JIM en op Studio Brussel.

 1. The saga of Jenny
 2. David lynch on ideas
 3. I love to singa
 1. The saga of Jenny

  Jenny made her mind up when she was twelve
  That into foreign languages she would delve
  But at seventeen to Vassar, it was quite a blow
  That in twenty-seven languages she couldn't say no

  Een naadloze choreografie die me er makkelijk kan van overtuigen niet te snel een mening op te maken en er halsstarrig aan vast te houden. 

  Je zou het wispelturigheid kunnen noemen maar ik noem het liever flexibel zijn van geest.
  Hoe het hele ding in scene gezet is maakt het alleen maar extra herkenbaar. Denk dat we allemaal in ons leven wel eens de moment kennen waarop we willen dat iemand het werklicht aansteekt zodat we ons hele parcours kunnen aanschouwen ipv enkel maar de huidige situatie.

 2. David lynch on ideas

  David lynch. Wat een beest. Prachtig hoe iemand met de ogen dicht de waanzin induikt en terug komt met een product dat het bewijs is van zijn versverworven inzicht in het leven.  Niet met een vangnetje verloren schubben vangen die op het oppervlak drijven. Maar handen tot over je nek in de gore van het leven duwen. En dat in maatpak. Met een fan’s slipje in de mond.
  Petje af.

 3. I love to singa

  Levenslessen liggen voor het rappen op Youtube! Wie had dat ooit gedacht. Owl jolson is een inspiratie en een verademing voor ons allen. Iedere vogel mag dan wel van nature zingen zoals ie gebekt is, de kunst is je ware aard trouw te blijven, come what may.
  Een mantra voor bij het ontbijt! I love to singa....

 

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

De Standaardgasten

Naar analogie met het Nederlandse tv-programma Zomergasten stellen meer of minder bekende Vlamingen u tijdens de vakantie hun favoriete beeldfragmenten voor.


Zoeken op deze blog

Vlaamse blogs