Kristl Strubbe

 • Gepost op vrijdag 29 augustus 2008 om 07:59
 • door De Standaard Online

Kristlstrubbe Kristl Strubbe presenteerde een tijdje Het Nieuws op VTM. Op dit moment is ze schepen van Financiën in Mechelen voor Open VLD. Ze presenteert ook het programma Leefwereld op VijfTV.

 1. The War Room
 2. Theo Maassen
 3. I want to fuck you in the ass
 1. The War Room

  Uit de documentaire The War Room: James Carville leidt de campagne van Bill Clinton voor de Amerikaanse presidentsverkiezingenr in 1992. 
  Dit is de eerste nieuwe campagne die op energie van jonge mensen  dreef, snel en fel. Dit is politiek op z'n best: mensen die ergens in  geloven en daar samen superprofessioneel en supergemotiveerd aan  werken. Carville is een genie.

 2. Theo Maassen

  Ik moet elke keer weer hard lachen om de Nederlandse stand-up  comedian Theo Maassen. Wij zijn op een avond helemaal naar Scheveningen gereden om hem voor eigen publiek te zien spelen. Zo goed.

 3. I want to fuck you in the ass

  We hebben met 3 kinderen net dàgen in de auto gezeten van en naar Zweden.  Steevast staat dan Kapitein Winokio op. dit reclameflmpje herinnert mij daaraan, en doet er mij aan denken dat ik dit najaar  een managementopleiding aan de Vlerickschool start, in het Engels.

 

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

De Standaardgasten

Naar analogie met het Nederlandse tv-programma Zomergasten stellen meer of minder bekende Vlamingen u tijdens de vakantie hun favoriete beeldfragmenten voor.


Zoeken op deze blog

Vlaamse blogs