Tim Vanhamel

 • Gepost op maandag 14 juli 2008 om 03:10
 • door De Standaard Online

TimvanhamelMuzikant Tim Vanhamel debuteerde op veertienjarige leeftijd met Sister Poo Poo, maakte naam bij de Evil Superstars en begon in 1999 met zijn eigen groep Millionaire. Begin februari 2008 kwam zijn eerste soloplaat Welcome to the blue house uit.

1. Max Normal TV
2. Chaka Khan"Funk Drum Groove"
3. Zach Galifianakis

 1. Max Normal TV

  Dit is de groep van Waddy Jones, 1 van de beste hedendaagse rappers op planeet aarde. Vergeet al die amerikaanse troep die we hier over ons heen gegoten krijgen. Vergeet Berlijn! Vergeet Londen of Parijs! Kaapstad is de nieuwe place to be.

  Deze jongens hebben hun eigen taal. Ik heb Waddy 6 jaar geleden leren kennen via het uitwisselingsproject met het Oppikoppie festival en Pukkelpop en toen wist ik, dit is speciaal!
  Eat your heart out Eminem & 50cent!

 2. Chaka Khan"Funk Drum Groove"

  Filmpje dat ik ooit doorgestuurd kreeg van Mauro. Hier kicken wij op! Black is beautiful! Chaka kan niet alleen ongelofelijk goed zingen, hier laat ze ook even zien dat ze een serieuze drumgroove kan neerzetten. Niet te doen!

  Eat your heart out Beyonce, Rihanna en Sandrine!

 3. Zach Galifianakis

  Een amerikaanse komiek en schrijver die ik een tijdje geleden ontdekt heb. Droog en een beetje depressief - just the way I like my comedians. Check ook de cameo's in de clips van Fiona Apple, Will Oldham en Kanye West!

  Eat your heart out Geert H.


 

Reacties

 Jan zei op 19 juli 2008 om 13:21

Check MaxNormal.TV op Pukkelpop in de Wablief?-tent op donderdag !!

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

De Standaardgasten

Naar analogie met het Nederlandse tv-programma Zomergasten stellen meer of minder bekende Vlamingen u tijdens de vakantie hun favoriete beeldfragmenten voor.


Zoeken op deze blog

Vlaamse blogs