Hans Otten

 • Gepost op woensdag 23 juli 2008 om 07:38
 • door De Standaard Online

Hansotten Hans Otten is televisiepresentator. Op VT4 is hij het gezicht van programma's als The Block, Temptation Island en Ook getest op dieren.

 1. Ricky Gervais

  Red Nose is de grote charity-actie van BBC. Geld inzamelen voor je behoeftige buur of voor armen in Afrika.

  Rick Gervais (We kennen hem van The Office en Extra's : de nieuwe John Cleese zeg maar) maakte voor deze aktie een oproepspot met cameo's van Bob Geldof, Jamie Oliver, Bono etc...
  Alles wat NOT DONE is in het kader van een goed doel-actie, gebruikt hij om net de hypocrisie aan te klagen en de kijkers op te roepen om geld te storten.

  Rick Gervais is het beste dat Europa op dit ogenblik op humorvlak te bieden heeft.

 2. Wim Helsen

  Dé stand Up comedian van Vlaanderen : Wim Helsen. Nog voor zijn doorbraak, dankzij woestijnvis, in Vlaanderen, kocht ik zijn DVD Heden Soup.

  De man is geniaal. In theatershows absurd, op televisie bevreemdend, verrassend. Als er dan toch een vergelijking moet gemaakt worden. Laat deze man onze Vlaamse Paul De Leeuw worden.

  Twee filmpjes : Humo's Poppoll, bezoek aan Lien Van De Kelder : Wie wil je
  uit de kleren zien gaan, en een fragment uit "Heden Soup" 3. Tom Van Dyck in Gridlock

  Sit down and relax. In de reeks Faits Divers maakte Dirk Belien de kortfilm Gridlock. Hoe sterk kan je zijn als acteur als je alleen een camera en een auto in de file hebt als arena. Leve Tom Van Dyck. Voor de rest gewoon kijken en je laten verrassen.

 4. Theo Maasen

  Stand Up Comedian uit Nederland : Theo Maasen. Onlangs naar de Stand Up-comedy-keet van de lage landen geweest : het Toomler Theater, is een aanrader voor iedereen.

  Theo Maasen is hun nummer 1. Dit fragment heb ik ad random gekozen. Alles van die man is de moeite. Hoe hij met the unbearable lightness of being en de consumptiemaatschappij als onderwerp, confrontatie en humor genereert. Het beste stuk uit zijn theatershow : "Funktioneel naakt !"


 

Reacties

Artur zei op 30 juli 2008 om 22:41

Geweldig filmpje met Tom Van Dyck!

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

De Standaardgasten

Naar analogie met het Nederlandse tv-programma Zomergasten stellen meer of minder bekende Vlamingen u tijdens de vakantie hun favoriete beeldfragmenten voor.


Zoeken op deze blog

Vlaamse blogs