PDW

 • Gepost op dinsdag 29 juli 2008 om 07:31
 • door De Standaard Online

Pdw Patrick De Witte - beter bekend als PDW - is journalist en tv-maker.

1. Chocolate Rain
2. George Carin
3. David Chapelle
4. Criss Angel

 1. Chocolate Rain

  Tay Zunday is een Amerikaanse student die een internetheld werd met zijn oorwurm 'Chocolate Rain'. Dit is YouTube pur sang: vanuit het niets een zelfgeschreven liedje op het net flikkeren en miljoenen mensen bereiken. Waarom is Tays deun zo bekend geworden? Kijk en luister: hij klinkt anders dan hij er uitziet (een beetje Sammy Davis Jr. meets Lee Towers!), je weet niet of je hem moet uitlachen of bewonderen en na één keer luisteren krijg je het kreng niet meer uit je hoofd.

 2. George Carlin

  'Take a fucking chance you goddamn pussies!'.... Toen de legendarische comedian George Carlin onlangs overleed had iedereen het over zijn 'seven words you can't say on television'. Maar de man had zoveel beter materiaal. Ik vind dit stukje van enkele jaren geleden over smetvrees quintessentiële Carlin. Beste quote: You know when I wash my hands after going to the bathroom?? When I shit on them!...

 3. David Chapelle

  Dave Chapelle over racisme en terrorisme. Comedian Dave Chapelle is in Europa niet zo bekend als Chris Rock en daar moest maar eens verandering in komen.

 4. Criss Angel

  Illusionist Criss Angel is véél straffer dan David Copperfield en David Blaine samen. Begin bij dit filmpje, waarin hij door een gesloten raam stapt zonder het te breken en ik weet zeker: u zal verder surfen.


 

Reacties

 joeri luts zei op 29 juli 2008 om 15:18

Zowat de beste selectie ooit :-) !!

 Chris Borry zei op 29 juli 2008 om 21:44

Schitterend. Bedankt.

 Joske zei op 30 juli 2008 om 23:20

Goeie selectie ! En van Criss Angel, idd ik heb verder gesurft en ben op dit gestoten: http://www.youtube.com/watch?v=hxiO6yDa2Co (kudos aan de maker van dit filmpje)

 Bert Imbrechts zei op 3 augustus 2008 om 12:08

Ik had de trick zelf niet kunnen achterhalen maar het was in ieder geval evident dat de trick plaatsvond op het moment dat hij zijn botten uitdeed en we het venster in kwestie niet meer zagen. Dit was ook langer dan de kijker zich realiseert aangezien er stevig gefastforward werd.

De maker van het volgend filmpje lijkt mij dan ook de juiste onthulling te doen.

http://www.metacafe.com/watch/519421/criss_angel_through_glass_revealed/

 YvanP zei op 3 augustus 2008 om 21:09

Als je goed kijkt (en de pauzetoets gebruikt) zie je dat ze net als hij eruit stapt. Ze even het papier een stukje laten zakken. Maar het lijkt er meer op dat er iets gebeurt waardoor zij het papier moeten tegenhouden. Wat er dus op kan wijzen dat het raam terug naar beneden schuift.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

De Standaardgasten

Naar analogie met het Nederlandse tv-programma Zomergasten stellen meer of minder bekende Vlamingen u tijdens de vakantie hun favoriete beeldfragmenten voor.


Zoeken op deze blog

Vlaamse blogs