Hannelore Knuts

 • Gepost op dinsdag 8 juli 2008 om 05:39
 • door De Standaard Online

Hanneloreknuts Hannelore Knuts is topmodel en de muze van ontwerpers als Jean-Paul Gaultier en Karl Lagerfeld. Knuts is het gezicht van merken als Chanel, Gucci, Prada en Brioni.

1. The Vermin Twins
2. Fashion
3. Comedy

 1. The Vermin Twins

  The Vermin Twins zijn Lotte Vanhamel (zus van Tim) en haar vriend Micha Volders. Zolang ik de familie Vanhamel ken maken ze vanalles met alle denkbare media. Dit is één van de vele dingen die ze de laatste tijd in elkaar gestoken hebben (meestal op één dag) en die langzaamaan een toekomst lijkt te krijgen. Maar dat is zeker niet hun hoofdmotivatie. Die 'Kids' spelen erop los en maken dingen   die u rond uw oren kletsen!  Ook The Lovehandles en Kamera-Kussen van DDV en AMVK aka Club zijn homemade-favorieten.
 2. Fashion

  Fashion kijk ik eigenlijk zelden op youtube. Hoewel er sommige dingen zijn die je niet op een foto van in de boekskes kan 'vatten'. Zoals deze hologram van Kate Moss, enkele jaren teruggemaakt voor Alexander McQueen.
 3. Comedy

  Youtube voor mij is vooral lachen! Onnozele bloopers, commercials of stand-up. Soms gebeurt het dat je via een vriend iets krijgt doorgestuurd en van het ene clipje surf je in het ander totdat je (op het einde van de dag!) uitkomt bij een komiek die je nog niet kende.

  Eddie Izzard
  Mitch Hedberg 


 

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

De Standaardgasten

Naar analogie met het Nederlandse tv-programma Zomergasten stellen meer of minder bekende Vlamingen u tijdens de vakantie hun favoriete beeldfragmenten voor.


Zoeken op deze blog

Vlaamse blogs