Dirk Swartenbroekx

 • Gepost op vrijdag 11 juli 2008 om 02:22
 • door De Standaard Online

BuscemiDirk Swartenbroekx is beter bekend onder de naam Buscemi. Als dj, muzikant en producer maakt hij dansmuziek met een Latino-tintje.

1. Down by Law
2. Donna Summer
3. Henry Rollins interviewt Steve Buscemi
4. Sahib Balkan

 1. Down by Law

  Tom Waits en John Lurie in de nor. Een stukje van één van mijn favoriete films, "Down by Law", van Jim Jarmusch. Waits speelt een aan lager wal geraakt dj en doet dat prima.

 2. Donna Summer

  Donna Summer zoals u ze nog nooit zag. Hilarisch stukje oldskool VPRO-televisie met de hilarische Sjef Van Oekel op dreef. Dit zou nu niet meer kunnen, vrees ik. I love it.

 3. Henry Rollins interviewt Steve Buscemi

  Brulboei Henry Rollins interviewt één van mijn favoriete acteurs, Steve Buscemi. Die spreekt over zijn nieuwste films "The Interview" en "Delirious".

 4. Sahib Balkan

  Amerikaanse doet in haar living gekke dansjes op bekende deuntjes. 70.000 mensen keken al naar deze capriolen. Ik kreeg dit doorgestuurd van vrienden. Mijn eigen "Sahib Balkan" moest er ook aan geloven. 


 

Reacties

 Jan Daems zei op 11 juli 2008 om 10:53

Dit lijkt me de ultieme uitdaging voor Dirk: een conceptalbum maken met dansbare latinoversies van Henry Rollins-songs :-)

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

De Standaardgasten

Naar analogie met het Nederlandse tv-programma Zomergasten stellen meer of minder bekende Vlamingen u tijdens de vakantie hun favoriete beeldfragmenten voor.


Zoeken op deze blog

Vlaamse blogs