Tuinieren

  • Gepost op maandag 10 mei 2010 om 16:16
  • door Liesbeth

Hoe heerlijk cliché is het om thuis te komen en bij het naderen van Den Os Stefan aan het werk te zien in onze kleine stukjes tuin. Ik vind hem tussen de plantjes, snoeischaar in aanslag, onkruid verwijderen, een plekje uitzoeken voor de nieuwe planten. Zijn dit lente of zomerkriebels? Of stiekem de perfecte verdoken huisman die in Stefan schuilt en tot uiting komt? Alvast de ideale ontspanning of net een manier het werk even uit te stellen. Sinds ik aan mijn 'isolatieschema' begonnen ben ligt mijn kamer er netter bij dan ooit, vind ik zogezegd plots 'de tijd' mijn partituren en boeken te sorteren. Nu nog de gezellige koffiemomenten op de stoep met verrassende bezoeken van vrienden proberen vermijden. Om mij niet te verliezen in de vele plannen en dromen om na alles te doen, schreef ik ze allemaal op en plakt het blad achteraan mijn veel te lange schema. Op het einde mag ik het blad opnieuw lezen en opnieuw in mijn leventje duiken! Dit weekend naar een laatste feestje geweest, nog eens goed de benen losgegooid. Jammer van de naderende festivals in juni waar ik niet naartoe kan. Voor volgend jaar, alles voor volgend jaar,... We hebben nog een leven voor ons. Na jaren lijkt afscheid van Den Os vlakbij maar in nog een jaar kan alles. Denk ik... Hoop ik...

 DSC_2633

 


 

Comments

The comments to this entry are closed.

Wie is wie?

Ze staan aan de drempel van het echte leven, enkelen zelfs met één voet er al in. Maar nu willen ze nog voluit genieten van de zorgeloosheid van het studentenbestaan.

Zes vrienden delen kot, lief en leed. Jonas, Marjolein, Liesbet, Evelien, Liesbeth en Stefan van het kot Den Os in Gent laten ons een jaar met hen mee leven.

Stefan Marjolein
Liesbeth Liesbet
Jonas Evelien


Zoeken op deze blog

Vlaamse blogs