Op weg

  • Gepost op dinsdag 6 april 2010 om 22:59
  • door Liesbeth

Ik ben even weg van Den Os, vorig jaar gebeurde dat veel. Ik reis graag en op de unief plan je veel zelf en vallen daar dan ook reisjes tussen te puzzelen. Dit jaar lukte het om verschillende omstandigheden niet meer... Jammer. Mijn ouders huren deze week een huisje op Vlieland, ik ben iets vroeger vertrokken met een vriendin om ons een paar dagen in de stilte te verdwijnen. Zalig, enkel zee, zand, bos, zon, boeken,... Nu de vriendin weg is probeer ik me op het schrijven te concentreren en dat lukt wel. Wat niet zo fijn bleek te zijn was de ontdekking van internet op Vlieland. Vlieland en internet zijn zoals water en vuur, dan blijkt facebook terug razend interessant, herontdek je youtube,... Vandaag heb ik de kabel dan maar weggeborgen. Als ik 6 pagina's schrijf mag ik donderdag naar Amsterdam! Genoeg om de motivatie aan te wakkeren! Vrijdag vertrek ik richting Manchester voor de thesis, een cursus in Dalcroze methode, ik ben benieuwd,... Ik mis Den Os wel een beetje: het vertrouwde huisje, maar het is ook wel fijn eens ergens anders te zijn. Weg van de stad, iets nieuws. Een paar weken geleden spraken we met Lieven Sioen af op café om 'te babbelen' voor het volgende artikel in de DSM. Fijn om zo nog eens met zn allen samen te zijn, het werd een fijne avond in de gezellige Hotclub De Gand. Toen een band begon te spelen werd het praten moeilijker, we namen afscheid van Lieven en trokken we naar een andere plek om de 'Os babbel' met een laatste drankje te beëindigen. 

DSC_2537
 


 

Comments

 Ju zei op 7 April 2010 om 18:14

Ik duim als een waanzinnige voor de 6!

 M zei op 11 April 2010 om 16:19

:) jui
duimen zijn altijd leuk!
tschüss!

The comments to this entry are closed.

Wie is wie?

Ze staan aan de drempel van het echte leven, enkelen zelfs met één voet er al in. Maar nu willen ze nog voluit genieten van de zorgeloosheid van het studentenbestaan.

Zes vrienden delen kot, lief en leed. Jonas, Marjolein, Liesbet, Evelien, Liesbeth en Stefan van het kot Den Os in Gent laten ons een jaar met hen mee leven.

Stefan Marjolein
Liesbeth Liesbet
Jonas Evelien


Zoeken op deze blog

Vlaamse blogs