5 en 6 juni

  • Gepost op woensdag 13 mei 2009 om 11:08
  • door jonathan vandenbroeck
  • in Milow

Tot mijn grote spijt kan ik helaas niet optreden op Parkfeest in Oosterhout (NL) op 5 juni, en op Puddingpop in Leusden (NL) op 6 juni. De afgelopen weken en maanden heb ik keihard gewerkt aan mijn Europese doorbraak, en naar aanleiding van het plotse succes in Duitsland heb ik heel onverwachts een aanbieding gekregen om op te treden op het legendarische dubbelfestival Rock im Park en Rock am Ring in Duitsland. Hiervoor moet ik jammer genoeg Parkfeest en Puddingpop afzeggen, iets wat ik nog nooit eerder heb moeten doen. Optreden op Rock Am Ring en Rock Im Park is echter een jeugddroom en een ongelooflijke kans, die ik niet wil en kan laten schieten. Ik hoop dat jullie begrip hebben voor deze uitzonderlijke omstandigheden, en ik wil mij hierbij dan ook verontschuldigen bij alle mensen die reeds een kaartje voor dit concert gekocht hebben..


 

Reacties

 XIII zei op 13 mei 2009 om 11:40

Begrijp de kans en dat je hem pakt, maar het is toch wel een teleurstelling dat je Parkfeest nu laat schieten.

 Debbie zei op 13 mei 2009 om 11:46

ik had nu net een kaartje voor Parkfeest te pakken, *damn*

nee, ik snap het wel hoor, en 't is natuurlijk een geweldige kans om in Nurnberg te mogen gaan spelen!
geniet er maar van!

 veronique zei op 13 mei 2009 om 12:08

nou sorry, ik snap t niet helemaal. Beetje te commercieel ingesteld vlg mij.
Jammer, valt mij tegen

 postkantoor zei op 13 mei 2009 om 14:16

succes bij de oosterburen dan maar

Sabine zei op 13 mei 2009 om 14:29

Rock am Ring/Rock im Park?!
Dan klopt het! Geweldig hè! Ik ben het ermee eens, zo'n kans moet je aangrijpen! Natuurlijk zijn nu (begrijpelijkerwijs...) een aantal mensen teleurgesteld, terwijl andere des te meer verheugd zijn...nou ja...in dit geval kan men helaas niet iedereen tevreden stellen...:-(
Ik moet op 6 juni op een bruiloft en kan dus dit jaar niet erbij zijn.
Maar ik zie je al volgende week in België en kijk ook al uit naar de Duitse clubconcerten in herfst (vergeet niet ook naar Baden(-Württemberg) te komen! Uiterste Zuiden, please!:-)), dat moet wel genoeg zijn :-)

Andra  zei op 13 mei 2009 om 14:45

Groot gelijk, jongen..!! Dit is 'a chance of a lifetime'.

@ Debby: Ik denk niet dat je er naar moet kijken, alsof Milow de Nederlanders laat stikken. Dit is een ongelooflijk grote kans en ze hebben niet de garantie dat over een jaar (of een paar maanden) hen dezelfde kans word aangeboden.

Ik ben in ieder geval super blij voor jullie!!

 Debbie zei op 13 mei 2009 om 15:01

Dat was ik niet hoor die dat zei :-) dat was 'Veronique'

Andra  zei op 13 mei 2009 om 16:55

oooo sorry, blijf deze site verwarrend vinden met de namen een paar enters onder de quote. sorry, debbie!!

An zei op 13 mei 2009 om 17:27

Met een kwinkslag zei je vroeger al wel 's in een interview dat je een grote opportunist bent als 't op je muziekcarrière aankomt, en dat schemert inderdaad af en toe door...
Maar nu ben je wel heel duidelijk! :-(
Je stipuleerde dan toch in je contract dat als Kayne West of Neil Young bellen en je dat bewuste weekend willen spreken, je op Rock am Ring en Rock am Park op hun beurt laat vallen??

 Debbie zei op 13 mei 2009 om 17:57

@ Andra : maakt niet uit hoor :-)
groetjes
Debbie

 Alka zei op 13 mei 2009 om 19:29

Jonathan, ik snap het helemaal. Ga ervoor en heel veel succes!

Maar ik kwam eigenlijk even hier om te zeggen dat ik in Istanbul ben en vanmorgen Ayo op de muziekzender hier voorbij zag komen!! Helemaal geweldig!
X

Denia zei op 13 mei 2009 om 20:33

Hey Jonathan,

Ik heb echt de ballen verstand van heel de muziekwereld, ik luister er alleen maar naar. Maar ik kan je wel zeggen; je moet de kansen nemen die op je pad komen. En als dit altijd al je droom is geweest en je krijgt nu deze kans, kan "IK" alleen maar zeggen; geniet van alle aandacht en alles wat erbij komt.

Dikke kus Denia

 Noor zei op 14 mei 2009 om 07:40

Ik zeg: Groot gelijk! De wereld is groter dan Belgie en Nederland en Jonathan is zijn grenzen aan 't verkennen. Gefeliciteerd! Volgend jaar Roskilde en het jaar erop Central Park Summer Stage. Go for it!

 Julia zei op 14 mei 2009 om 22:34

Ik zag vorige week al dat de 5 juni van de concert lijst gehaald was. Ik begrijp best goed dat je aan je carriere denkt MAAR....
ik als echte oosterhoutse ga al jaren naar het parkfeest. Toen ik hoorde dat JIJ kwam liep ik tegen al mijn vrienden al te jubelen over jouw geweldige muziek/ stem/show etc...
Het is wel echt heel erg jammer. Het is ook niet leuk als Rock am Ring jou afzegt omdat ze Bruce Springsteen in de plaats kunnen krijgen. Ik wens je wel oprecht veel succes maar vergeet nederland niet en vooral... doe Oosterhout nog een andere keer aan!

 Bert zei op 15 mei 2009 om 17:03

Dan maar naar Rottepop op 20 juni!
Ticket voor maar €19.50 via www.rottepop.nl en alle winkels van free record shop.

 Chrissie zei op 16 mei 2009 om 10:45

Dromen moet je volgen dus je hebt groot gelijk dat je deze geweldige kansen met beide anden vastpakt.
Gelukkig geef je nog voor mijn gevoel honderden andere optredens in Nl en Belgie dus we komen echt niets tekort.
Geniet ervan!
~Chrissie

 Bram zei op 16 mei 2009 om 17:54

Hoi jonathan,

Als allereerste wil ik zeggen dat je muziek echt fenomenaal is. Aankomende 6 juni stond ons bandje in jou voorprogramma op puddingpop. Ik vind het echt heel jammer dat we niet de kans hebben om voor jou te mogen spelen, maar begrijp super goed dat je deze mogelijkheid gewoon moet pakken. Hoop ooit nog eens voor je te mogen spelen en wens je het allerbeste in jouw cariere.

Zet em op...

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Zoeken op deze blog

Vlaamse blogs