Erotiekbedrijf houdt missverkiezing

  • Gepost op maandag 7 december 2009 om 15:10
  • door De Standaard Online

Misspabo
 Hoe kan je je als verkoper van seksartikelen op een fatsoenlijke manier in de kijker werken, het bereik van je website verhogen en ook nog eens een vrouwelijk publiek bereiken? Het web- en postorderbedrijf Pabo, een dochter van de Duitse eroticareus Beate Uhse, heeft een goed recept gevonden: een jaarlijkse missverkiezing.


‘Miss Pabo’ is dit jaar aan zijn tweede editie toe en die wordt ‘grootser dan de eerste editie’, meldt Pabo in een persbericht. De formule is simpel: kandidates sturen hun foto in en de bezoekers van de website mogen erop stemmen. 


Daaruit werden tien dames geselecteerd die zich straks moeten bewijzen op de catwalk. ‘Dan wordt niet alleen gekeken naar hun figuur, maar ook naar hun houding, bewegingsgemak, spontaniteit en interactie met het publiek’, klinkt het. 


Aan de verkiezing is een hele show vastgehangen waar ook bekende Vlamingen en Nederlanders van de parij zullen zijn - Véronique de Kock, anyone? De hele show van 2,5 uur wordt opgenomen en zal na datum nog te bekijken zijn op de website van Pabo.


 

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.Beursblogs