De link tussen Tom Waes, Nuon, internet en Amandine

  • Gepost op dinsdag 8 december 2009 om 14:54
  • door De Standaard Online

Internet in België is duur, dat hebt al wel een paar keer gehoord. Alleen vreemd dat de energieproducent Nuon zich daar ook druk om maakt. Dit spotje met acteur Tom Waes is dan ook vooral bedoeld om de aandacht te trekken voor de website nuonspaarstroom.be.In dit spotje is de link met Nuon al wat duidelijker.


En nog eentje, nu met de dure gsm als thema...
 

Reacties

 Karen zei op 23 december 2009 om 08:48

Tom Waes zou beter even nadenken over het bedrijf waarvoor hij reclame maakt. Nuon hoeft niets te zeggen over het dure internet terwijl Nuon zelf zijn 'klanten' te midden van de winter in de koude en de donker zet. Het is door Nuon, en andere maffiabedrijven dat het leven zo duur wordt voor de gewone mens, daar deze imperiumbedrijven zijn klanten als melkkoeien aanziet. Nuon gebruikt Tom Waes om zoveel mogelijk jonge, misschien onwetende klanten te ronselen om ze daarna uit te buiten. Dat Tom tijdens de feesten maar eens nadenkt over hoeveel mensen er door Nuon zonder energie zijn gezet, terwijl ze wel hun facturen hebben betaald, echter, Tom zal deze spotjes niet gratis hebben gemaakt, en ja, deze bedragen moeten ergens worden gehaald. Mensen denk eraan, bedrijven die zoveel geld over hebben voor reclamespotjes, de spotjes worden met jullie zuurverdiende centjes betaald. Prettige feesten.

 Teake van der Meer zei op 19 augustus 2010 om 12:26

Dat heet marketing karen.
En Nuon gaat echt niet met zin mensen in de kou en het donker zetten. Het is ook van Nuons belang dat de klanten niet onnodig boos zijn. En de al pessimistische medemens munitie geven voor hun klaagzang is zowiezo niet de bedoeling.

maarja dit zie je steeds vaker. Mensen zijn boos op grote bedrijven. Ze zijn groot en gemeen en hebben het op ons geld voorzien en in de tussentijd willen ze ons blijkbaar ook nog zoveel mogelijk plagen....

In plaats van zeuren zouden de mensen beter wat productievers doen om hun leefstandaard te verbeteren. Zeuren brengt je nergens.

 Aäron zei op 21 november 2010 om 14:45

De filmkes zijn wel geslaagd vindek!

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.Beursblogs