De Guchts vriendinnetje (2)

  • Gepost op dinsdag 19 september 2006 om 16:19
  • door De Standaard Online

De Gucht werd niet koud gepakt door radiomaker Koen Fillet. Vooraf was er contact met de woordvoerder van De Gucht.

De woordvoerder van De Gucht, Vincent Stuer, had in het gesprekje vooraf lachend gezegd: ah, dan is de Gucht zijn vriendinnetje kwijt. De Gucht vroeg in de ether of Stuer dat echt zo gezegd had. Waarop hij koudweg zei: ,,dan mag die zijn C4 verwachten''.

Dat was een grapje, klonk het gisteren op het kabinet. Stuer is nog steeds woordvoerder en De Gucht nog steeds minister van Buitenlandse Zaken.


 

Reacties

 lorenz zei op 20 september 2006 om 14:38

Waarom horen we niets overh et vriendinnetje van Patrick Janssens. hij Heeft niet alleen een nieuwe vriendin, hij heeft ze zelft een mooi postje gegeven aan de stad, maar dat zal waarschijnlijk minder nieuwswaarde hebben voor de VRT

janubert zei op 20 september 2006 om 16:31

Indien u meer wilt weten over het vriendinnetje van Patrick Janssens moet de lezers brieven eens naslaan op de site van "the one and only" jmdedecker.be

andres zei op 21 september 2006 om 00:56

Vindt het jammer dat onze ministers van Buitenlandse Zaken zo weinig stijl hebben. Eerst Lulu, nu De Gucht. Ofwel is het een gebrek aan respect voor zichzelf, of zijn functie, of zijn kiezers maar toch jammer. Veel liever een grijze mus dan een onbeleefde klown als minister van BZ.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Zoeken op deze blog

Vlaamse blogs