Paul Belien daagt politie uit

  • Gepost op zaterdag 12 augustus 2006 om 09:59
  • door De Standaard Online

De politie klopte woensdag opnieuw tevergeefs aan ten huize van publicist Paul Belien en Vlaams Belang-politica Sandra Colen. Ze wilden Belien ondervragen over mogelijke racistische artikels die hij schreef voor het webmagazine brusselsjournal.com. Zo vergeleek hij onder meer de allochtone bevolking met ,,roofdieren''. ,,Blijkbaar heeft iemand uit Gent klacht tegen mij ingediend. Ik heb de agent gezegd dat ik weiger me te komen verantwoorden voor een anonieme klacht. 'We leven niet in de Sovjetunie', zei ik hem. (...) Als de politie mij wil ondervragen, moeten ze me maar komen arresteren'', zegt Belien op zijn website.


 

Reacties

 Fred zei op 12 augustus 2006 om 16:18

En gelijk heeft hij.

 Peter zei op 13 augustus 2006 om 17:00

correctie: hij vergeleek een bepaalde groep allochtonen (bepaalde jongeren) met roofdieren. Toch een belangrijke nuancering, nietwaar ?

De titel zou ook beter 'De politie daagt Paul Beliën uit' heten.

Dac zei op 14 augustus 2006 om 20:36

Interessant om lezen, is dit ( http://kennethandersonlawofwar.blogspot.com/2006/08/letter-to-belgium-embassy-in-support.html ). Verbolgen Amerikanen richten een schrijven aan de ambassade van België in de VS.

 Nico zei op 15 augustus 2006 om 13:43

Gooi hem maar in de diepste kerker.We kunnen zo'n insecten missen als de pest.

geen zei op 17 augustus 2006 om 08:57

Als die Kenneth Anderson echt professor-in-recht is, dan hoop ik voor hem dat het zijn dochter is die op zijn schoot zit (foto op zijn blog)...

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Zoeken op deze blog

Vlaamse blogs