Shiny things

  • Gepost op donderdag 15 januari 2009 om 02:25
  • door Clara Van Gerven
  • in Maryland
Lieve allemaal,
 
Vorige week was ik even niet Maryland. Vorige week was ik namelijk tijdelijk Nevada - deze tijd van het jaar trekt iedereen en z'n broer die iets met technologie te maken heeft tenslotte naar Las Vegas voor de Consumer Electronics Show (CES). Als part-time techneut kon ik dat professioneel niet missen, en dus trokken mijn manager, haar manager en mijn nederige zelf naar Sin City om nieuwe gadgets te bekijken, maar voornamelijk om de wereld van de consumentenelectronica te overtuigen dat ze hun produkten gemakkelijk toegankelijk kunnen maken voor blinden. Lucratief is het trouwens ook, met tien millioen blinden en slechtzienden in de VS.
 
Zelfs in Vegas voelt men echter de harde tijden - er waren dit jaar minder bezoekers, minder extravagante nieuwe producten. Steve Ballmer, de (min-of-meer nieuwe) CEO van Microsoft gaf dit jaar voor het eerst de keynote, en deed heel hard zijn best met het optimisme; maar het toch niet hetzelfde zonder Bill Gates.
 
Verder is iedereen en zijn broer intussen naar Washington aan het afzetten. Het ziet er naar uit de wij geen tickets zullen krijgen, en zonder tickets waag ik me niet aan de massa. Helaas. Daar staat tegenover dat Obama dit weekend wel naar Baltimore komt, en we dus wel de kans zullen krijgen om hem te zien spreken. Als ik de kou (stevig onder het vriespunt) aandurf dan breng ik verslag uit!
 
Met vriendelijke groet uit de bewolkte Old Line State

 

Reacties

Cheap Abercrombie Fitch zei op 17 juli 2012 om 11:51

Op de homepage flickr.com staat het logo wel nog in zijn ongewijzigde vorm.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.