Kabouter Wesley steunt Music For Life


 

Love Boat volgens Gunter Lamoot

Loveboat Komiek Gunter Lamoot maakte samen met een aantal comedy-vrienden (Iwein Segers, Veerle Malschaert, Griet Dobbelaere, Han Coucke, Piet De Praitere, Bart Vanneste, Gunter Lamoot, Xavier Cloet, Frank Nuytten) een vulgaire versie van Love Boat.

(via Dominiek.be)


 

Bruno & Latoya

Een verwijderde scene uit de film 'Bruno', waarin het hoofdpersonage Latoya Jackson voor de gek houdt.


 

100 Youtube-hits in 4 minuten

Een handig filmpje voor wie de voorbije jaren nog nooit naar Youtube is gesurft. Honderd Youtube-klassiekers in 4 minuten samengebald.


 

De lach van Obama

Het Witte Huis publiceerde 130 foto's waarop Obama te zien is met allerlei prominenten die ter gelegenheid van de top van de Verenigde Naties naar New York waren afgereisd. Elke figuur werd op de foto geflankeerd door Obama die, zo blijkt, steevast dezelfde pose aanneemt.

Dat viel ook blogger Eric Spiegelman op. Hij plakte de foto's aan elkaar, zette er een muziekje onder en postte zijn filmpje op het internet. Als commentaar gaf hij mee dat de Amerikaanse president niemand minder dan een robot is, gezien zijn grimas steeds perfect dezelfde is.


 

Het eerste filmpje op Youtube

Dit is het allereerste filmpje dat ooit op Youtube werd gezet. Het film werd op 23 april 2005 opgeladen.

(via Appelogen)


 

Master Bator

Nieuw werk van Beast Animation, de Brusselse animatiestudio die onder meer tekende voor de animaties in Panique Au Village en de intro van Man Bijt Hond.


 

Hitler, Oasis en Michael Jackson

 

Single ladies vs Where the hell is Matt

Een aardige kruising van Single Ladies van Beyoncé en de Where the hell is Matt?-filmpjes.


 

Google Chrome

Een Lego-fanaat ging aan het werk met het logo van de Google-browser Chrome.


 

De maanlanding anno 2009

Hoe zouden media de maanlanding coveren mocht die pas nu plaatsvinden.

(via Ferket)
 

Kevin Spacey legt Twitter uit aan David Letterman

Acteur Kevin Spacey vertelt David Letterman over Twitter.


 

Who took my badjas

Whotookmybadjas Een schot in de roos. Dat is het minste wat je kan zeggen van het jongste reclamefilmpje van Belgacom TV. Het Who Took My Badjas-spotje is een aaneenschakeling van verschillende filmfragmenten waarin hoofdrolspeler Reinert D'Haene minutieus gemonteerd werd. De fan-pagina op Facebook heeft inmiddels al ruim 90.000 fans en zinnen als Who Took My Badjas en Sebiet no koffieken for you beginnen zich stilaan te nestelen in het taalgebruik op speelplaatsen en in jeugdcafé's.

Reclamebureau VVL/BBDO werkte ruim zes maand het spotje. Het bureau bekeek zowat 250 films op zoek naar geschikte fragmenten en had ook zijn handen vol met het verkrijgen van de rechten op de verschillende fragmenten. Het plan om Reinert wakker te laten worden naast Meg Ryan werd door de filmmaatschappij niet goedgekeurd. Ook een bedscène met Cameron Diaz sneuvelde daarop. Met de rechten voor films met Nicole Kidman ('Eyes Wide Shut'), Robert De Niro ('Analyse This') en Dustin Hoffman ('Outbreak') waren er geen problemen.


 

Paniek in het dorp

De Belgische animatietfilm Panique au village van Stephane Aubier en Vincent Patar wordt deze week getoond op het filmfestival in de zogenaamde Midnight screenings. De film is een uitloper van de serie Panique au village. Die bestond uit 25 afleveringen en bereikte een cultstatus in Frankrijk en Wallonië.

De film komt op 17 juni in de Belgische bioscopen. Hieronder vindt u de trailer van Paniek in het dorp.


 

Too many celebs

Televisiezender Current.TV wil haar nieuwsshow SuperNews promoten ten koste van Twitter. In onderstaand filmpje hekelt Current TV de groeiende aanwezigheid van beroemdheden op Twitter. Overigens vindt u dit weekend in De Standaard Magazine een artikel over beroemde Twitteraars. Een lijstje met Twittercelebs kan u alvast hier vinden.


 

The Simpsons a cappella

Schitterend: een a cappella-versie van de intro van The Simpsons.

(via Polskaya)
 

Jongleren

De Brit Dan Magness brak vrijdag het wereldrecord hooghouden van een voetbal. De 25-jarige Brit hield de bal maar liefst meer dan 24 uur lang in de lucht met zijn voeten, benen en hoofd.


 

De Texasrakkers

De trailer van de Suske & Wiske-animatiefilm De Texasrakkers.


 

Internet Symphony

De première van Internet Symphony, Eroica, een mashup van de duizenden inzendingen voor het Youtube Symphony Orchestra 


 

MNM doet van Bailando

MNM organiseert deze week de Top 999, een lijst met 999 songs uit de jaren '90. De MNM-gezichten namen ter promotie een eigen versie van Bailando op. Het origineel kan u hier nog een keer bekijken.


 

The Subs

Met drie 'mobylettes' naar Parijs rijden en ondertussen een videoclip opnemen. Dat was het plan van The Subs. Halverwege werd de groep gearresteerd. Het beeldmateriaal moest gewist worden, maar één en ander kon blijkbaar toch nog gered worden.


 

Waldorf en Statler

Vorige week was Jason Segel , scenarist van de nieuwe film rond The Muppets, te gast in Late Night , de NBC-talkshow van Jimmy Fallon . Het interview werd onderbroken door Waldorf en Statler.


 

Rappende steward

Deze steward van Southwest Airlines mag wat ons betreft worden uitgeroepen tot employee of the month.


 

Madoff uitgelegd door Sesamstraat


 

Led Art

Een puik staaltje schapen hoeden.


 

Schildpad wordt Youtube-ster

Deze schildpad is flink op weg om een Youtube-ster te worden. Het filmpje bevat dan ook één van de belangrijkste ingrediënten voor een Youtube-hit.
 

Forrest Gump in één minuut


 

Droomcomputer

De computer die in deze viral van Samsung in mekaar wordt geknutseld moet zowat de droom van elke geek zijn.


 

Hoeveel geluk kan je hebben?

Een Turkse man is op miraculeuze wijze aan de dood ontsnapt bij een zwaar ongeval met een vrachtwagen en een trein. Hij hield aan de botsing enkel een gebroken arm over.


 

Carpoolen met De Standaard


 

Rock Of Love

Een opmerkelijke trailer voor Rock Of Love, de realitysoap rond Poison-zanger Bret Michael die op zoek gaat naar een lief.


 

Past a profiel oon!

Dit weekend wordt in Aalst de aftrap van het carnavalseizoen gegeven. Wij selecteerden alvast een aantal carnavalhits om u in de juiste stemming te brengen. De Aalsterse carnavalgroep Hiete Gerrekes liet zich alvast inspireren door Facebook.

 


 

Nieuwe intro The Simpsons

In Amerika heeft Fox gisteren de allereerste high-definition-aflevering van The Simpsons uitgezonden. De populaire serie kreeg voor de gelegenheid ook een nieuwe intro.


 

Waarom de pornofilm van Studio Brussel er niet kwam


 

Onze man in de wind


 

Numa Numa

Numa Numa op het aziatische continent.


 

Inloopkoelkast

Eind vorig jaar pakte Heineken uit met deze commercial. Een aantal Nederlanders ging de uitdaging aan en bouwde zelf een inloopkoelkast na. Leuke viral, zonder twijfel aangestuurd door Heineken.


 

A Thousand Words

Via Appelogen: A Thousand Words, een woordenloze kortfilm van Ted Chung. 

Lyne Renée

Actrice Lyne Renée zat gisteren in De Zevende Dag naar aanleiding van de première van The Hessen Affair. Renée was duidelijk niet opgezet met de keuze van het getoonde fragment en het grapje dat Indra Dewitte achteraf maakte.


 

'I could take the pain away'

De 18-jarige dochter van de vermoorde Pakistaanse oud-premier Benazir Bhutto herdenkt in een filmpje op Youtube haar vermoorde moeder. Bakhtawar Bhutto zingt het nummer 'I could take the pain away'. "How you wished me happy eighteen/ A whole month in advance/’Cause somehow you knew/ It would be your last chance", zingt de 18-jarige.


 

Forever MNM

Dat de nieuwe radiozender MNM gisteren van start is gegaan, is u vast en zeker niet ontgaan. De ploeg van Peter Van de Veire maakte gisteren een leuk filmpje met het openingsnummer van de zender als soundtrack.


 

Affleck en Mick Jagger maken filmpje voor Congo

Ben Affleck en Mick Jagger hebben een korte film gemaakt voor de VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR. In het filmpje zijn beelden van vluchtelingenkampen in Congo te zien, begeleid door het Rolling Stones-nummer ’Gimme shelter’. Met het filmpje willen de acteur en de Stones-zanger aandacht vragen voor de situatie in het Afrikaanse land.


 

The Mom Song

Alles wat een moeder op één dag tegen haar kinderen zegt samengeperst in de William Tell-ouverture.


 

Van Vlees en Bloed

De trailer voor de nieuwe Woestijnvis-reeks Van Vlees en Bloed. Vanaf 1 januari op Eén.


 

iToilet

De Britse komiek Peter Serafinowicz promoot zijn kerstspecial met een knipoog naar enkele Apple-commercials. Maak kennis met de Mactini, de computer met het ultrakleine keyboard en het iToilet, met printbaar toiletpapier.
 

Een zalige kerst

vanwege Slipknot.


 

Zoeken op deze blog

Vlaamse blogs