Strafschopflater

Twee Portugese jeugdinternationals zullen zich onderstaande strafschopmisser nog lang herinneren. Het duo besliste om een strafschop op Cruijffiaanse wijze te nemen, maar ging daarbij nogal flink de mist in.


 

MNM doet van Bailando

MNM organiseert deze week de Top 999, een lijst met 999 songs uit de jaren '90. De MNM-gezichten namen ter promotie een eigen versie van Bailando op. Het origineel kan u hier nog een keer bekijken.


 

I did not have a sexual relation with that woman

SchilderijenHet nieuwste project van Justine Lai's is een reeks schilderijen waarop Lai seks heeft met elke Amerikaanse president.


 

Fart Elise

Het jongste werkstuk van handscheetmuzikant Gerry Philips: Fart Elise, vrij naar Beethoven. Meer van dit soort onzin hier.


 

The Subs

Met drie 'mobylettes' naar Parijs rijden en ondertussen een videoclip opnemen. Dat was het plan van The Subs. Halverwege werd de groep gearresteerd. Het beeldmateriaal moest gewist worden, maar één en ander kon blijkbaar toch nog gered worden.


 

Waldorf en Statler

Vorige week was Jason Segel , scenarist van de nieuwe film rond The Muppets, te gast in Late Night , de NBC-talkshow van Jimmy Fallon . Het interview werd onderbroken door Waldorf en Statler.


 

Roodkapje

Via Appelogen: een eigentijdse versie van Roodkapje.


 

Do Re Mi

Pendelaars die zich maandagochtend in het Centraal station in Antwerpen bevonden , werden getrakteerd op een danspektakel op het bekende deuntje van 'Do Re Mi'.

In volle ochtendspits weerklonk een moderne remix van The Sound Of Musichit 'Do Re Mi. Wat eerst een choreografie van enkele dansers leek, groeide al snel uit tot een massaspektakel met 200 deelnemers.

Met deze stunt wou VTM aandacht trekken voor het nieuwe programma 'Op Zoek naar Maria', waarin men een hoofdrolspeelster zoekt voor de musical 'The Sound of Music'. Woensdag gaat het programma van start.   

Rappende steward

Deze steward van Southwest Airlines mag wat ons betreft worden uitgeroepen tot employee of the month.


 

Madoff uitgelegd door Sesamstraat


 

Led Art

Een puik staaltje schapen hoeden.


 

Twitpickr

Aan de lange lijst van mash-ups die gebruik maken van Twitter kan nu ook een Belgische bijdrage worden toegevoegd. PKZ bedacht twitpickr, een toepassing die het mogelijk maakt om foto's vanop twitpic (op zich al een twitter-variant) rechtstreeks op flickr te plaatsen.


 

iPhone Kids

Schitterend. De Britse groep The Mentalists covert Kids van MGMT met behulp van een aantal programmaatjes die gedownload werden in de Apple App Store.
 

Schildpad wordt Youtube-ster

Deze schildpad is flink op weg om een Youtube-ster te worden. Het filmpje bevat dan ook één van de belangrijkste ingrediënten voor een Youtube-hit.
 

Forrest Gump in één minuut


 

Droomcomputer

De computer die in deze viral van Samsung in mekaar wordt geknutseld moet zowat de droom van elke geek zijn.


 

Wrong

De nieuwe videoclip van de Britse band Depeche Mode.


 

Hoeveel geluk kan je hebben?

Een Turkse man is op miraculeuze wijze aan de dood ontsnapt bij een zwaar ongeval met een vrachtwagen en een trein. Hij hield aan de botsing enkel een gebroken arm over.


 

Lettertypes

De honderd mooiste fonts aller tijden.


 

Clement Peerens steunt De Morgen


 

Zoeken op deze blog

Vlaamse blogs