Bra band

Maak kennis met The Vassarettes 's werelds eerste bra band: 4 vrouwen op het podium in hun ondergoed.


 

Oscar Twitter Map

Een bijzonder leuke mashup die weergeeft hoe Amerikaanse Twitter-gebruikers reageerden tijdens de Oscar-uitreiking.


 

Carpoolen met De Standaard


 

Rock Of Love

Een opmerkelijke trailer voor Rock Of Love, de realitysoap rond Poison-zanger Bret Michael die op zoek gaat naar een lief.


 

Past a profiel oon!

Dit weekend wordt in Aalst de aftrap van het carnavalseizoen gegeven. Wij selecteerden alvast een aantal carnavalhits om u in de juiste stemming te brengen. De Aalsterse carnavalgroep Hiete Gerrekes liet zich alvast inspireren door Facebook.

 


 

Rij met mij

5 maart 2009 wordt de allereerste carpooldag in Vlaanderen, op initiatief van het populaire programma van Radio1. Voor de gelegenheid nam Hannelore Bedert samen met De Laatste Show-band 'Rij met mij' op.


 

A Glimmer of Hope in Africa

De Amerikaanse Hollywood-ster Ben Affleck heeft voor het Amerikaanse tijdschrift Time een essay geschreven over de Democratische Republiek Congo. In het artikel beschrijft Affleck de gevolgen van de oorlog in Congo. Een paar weken geleden publiceerden Affleck en Mick Jagger al een filmpje over de situatie in de vluchtelingenkampen.


 

Rondkijken in Prinses Elisabeth

Op de Zuidpool wordt vandaag de Belgische wetenschappelijke basis Prinses Elisabeth in gebruik genomen. Het multimediabedrijf Eyecone maakte een virtuele animatie zodat u zelf een kijkje kan in het nieuwe onderzoekstation.


 

Nieuwe intro The Simpsons

In Amerika heeft Fox gisteren de allereerste high-definition-aflevering van The Simpsons uitgezonden. De populaire serie kreeg voor de gelegenheid ook een nieuwe intro.


 

Waarom de pornofilm van Studio Brussel er niet kwam


 

Test uw seks-IQ

Morgen is het weer Valentijn. Zelfs als u alle aandacht en drukte rond Valentijn niet meer dan een slimme, commerciële truc vindt, is deze test een must.


 

#MCMG 2009!

Het vrouwelijke deel van de Vlaamse blogosfeer kan zijn hartje ophalen. Blogster Imke Dielen selecteerde een dertigtal mannelijke bloggers en technologiefreaks en laat iedereen nu stemmen op de Most Cute Male Geek.


 

Inglorious Basterds

Eindelijk is hij er. De trailer van de Tarantino-oorlogsfilm Inglorious Basterds. Ergens in het najaar van 2009 in de bioscoop.


 

Twittermap

Twittermap Leuk voor alle Twitteraars: Twittermap.be doet een poging om zoveel mogelijk Belgische Twitteraars in kaart te brengen.


 

Onze man in de wind


 

Fan van het weekend

Weekend Akkoord. Het regent Facebook-groepen en voor de kleinste prul worden meteen nieuwe groepen opgericht. Maar de groep Fan van het Weekend wilden we u toch niet onthouden.


 

Bosbranden

Indrukwekkende beelden van een Australiër die omgeven door vuur ronddwaalt in de buurt van zijn thuis.


 

Incidentrijke uitreikingen

Er was de voorbije dagen heel wat te doen om het gedrag van onder meer Tom Barman tijdens de uitreiking van de MIA's. Ook elders ter wereld gaat het er tijdens de uitreiking van awards geanimeerd aan toe. Wij zetten voor u een aantal incidenten op een rijtje.


 

Numa Numa

Numa Numa op het aziatische continent.


 

Inloopkoelkast

Eind vorig jaar pakte Heineken uit met deze commercial. Een aantal Nederlanders ging de uitdaging aan en bouwde zelf een inloopkoelkast na. Leuke viral, zonder twijfel aangestuurd door Heineken.


 

TV-locaties

'Waar is de boom van de bospoeper?' Die vraag moeten de parkwachters van het Prinsenpark in Retie tegenwoordig bijna dagelijks beantwoorden. Veel mensen trekken er een dagje op uit om een bezoek te brengen aan de set van hun favoriete reeks. Van de boom van de 'bospoeper' tot het veld van FC De Kampioenen, we selecteerden enkele opvallende plaatsen.


 

De Slimste Finales

Freek Braeckman mag zich één jaar lang De Slimste Mens Ter Wereld noemen. De finale was razend spannend, want Braeckman had slechts 1 seconde om het beslissende antwoord te geven. De finale tussen Braeckman en De Wever kan u hier opnieuw bekijken. Hieronder ziet u een aardige compilatie van de finales van de voorbije jaren.


 

10 jaar Google in 2 minuten


 

Perez Hilton de belangrijkste web celeb

Voor de derde keer al publiceerde Forbes.com The Web Celeb 25, een lijstje van de belangrijkste personen op het internet. Celebrity-blogger Perez Hilton voert deze keer het lijstje aan.


 

A Thousand Words

Via Appelogen: A Thousand Words, een woordenloze kortfilm van Ted Chung. 

Milow in Paradiso


 

Zoeken op deze blog

Vlaamse blogs