Slechte punten

  • Gepost op vrijdag 10 december 2004 om 09:37
  • door Bart Van Belle
  • in Internet , in Politiek

Slechte punten voor de Antwerpse afdeling van het Vlaams Belang. Het nieuwste Vlaams Belang-magazine vermeldt de nieuwe url van de afdeling: www.vlaamsbelangantwerpen.org. Eén klein detail hadden de lokale Belang-kopstukken over het hoofd gezien: de domeinnaam in kwestie was nog niet geregistreerd.

Een voorzet die de anti-Belang-organisaties maar in te koppen hadden. Antifa-kopstuk Patrick Goeman registreerde het domein. Dat werd aanvankelijk doorgelinkt naar de petitie van het Vlaams-Burgerinitiatief, maar verwijst sinds vanmorgen naar de Blokwatch-site.

Via Patrick Coeman komen we nog een keertje terecht bij Rob Klop. Coeman was diegene die in mei de foto's van de zwaar toegetakelde ex-vrouw van Rob Verreycken op zijn website publiceerde. En ook voor Verreycken is december slecht begonnen. Verreycken zorgde vorig week (nog maar een keer) voor spanningen binnen de Antwerpse afdeling en maakte kennis met de internetcensuur van het Vlaams Belang.

Het Vlaams parlementslid veegde op zijn webstek zijn collega-kamerlid Guido Tastenhoye de mantel uit. Tastenhoye had het aangedurfd om, in een interview met Gazet Van Antwerpen, Verreycken als ,,,niet representatief'' te bestempelen voor Vlaams Belang. ,,Overigens meen ik dat mensen die pas een lidkaart kopen wanneer ze een met zekerheid verkozen plaats op zak hebben, geen lessen inzake 'representativiteit' te geven hebben aan mensen die al vanaf hun zestiende militant zijn voor de partij'', sneerde Verreycken.

Enkele dagen later is de bewuste tekst niet meer terug te vinden op de website van Verreycken.


 

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Zoeken op deze blog

Vlaamse blogs