Dilemma

In mei kreeg het imago van de New York Times een flinke knauw. Toen bleek dat journalist Jayson Blair het niet echt nauw nam met de deontologie. Blair werd aan de deur gezet en drie mensen waken sindsdien over de deontologische en journalistieke lijn van de krant.
Toch blijft Blair voor problemen zorgen. In het boek Burning Down My Masters' House: My Life at the New York Times blikt Blair terug op zijn beruchte NYT-periode. Charles McGrath van the NYT Book Review zit met de handen in het haar. "Moeten we dat boek bespreken of niet?" zei McGrath. "Als we het niet doen, lijkt het erop alsof de Times geen zelfkritiek kan verdragen. En als we het wel bespreken, is het alsof we aandacht geven aan iets dat geen aandacht waard is."


geblogd door Bart Van Belle


 

In Uganda

VN ondersecretaris-generaal Jan Egeland verklaarde in november dat in Uganda de grootste vergeten humanitaire crisis woedt. Vandaag nog vonden twee mensen de dood toen ze tijdens een vredesbetoging werden gelyncht. De politie opende het vuur op de betogers, en schoot nog eens twee mensen dood.

Holly Kirschke woont in Kampala en was vorige week op bezoek in het noorden, waar The Lord's Resistance Army geregeld slachtingen aanricht en kinderen ontvoert om ze te gebruiken als soldaten en seksslaven.

De excellente nieuwssite Allafrica heeft nu trouwens ook een aparte sectie met een overzicht van Afrikaanse bloggers. Opgericht in samenwerking met Geekcorps, Amerikaanse IT'ers die in ontwikkelingslanden lokale IT-projecten helpen opzetten.


geblogd door Heleen Touquet


 

Het einde van Google?

Interessant stuk over Google in The Independent.


geblogd door Bart Van Belle


 

De pedalen kwijt

In Jette hebben ze weer iemand om toe te voegen aan hun lijstje met bijzondere Jettenaren. Een tachtigjarige non is er vanmorgen per abuis ingereden op een begrafenisstoet. Balans : 5 zwaargewonden. Naar eigen zeggen had de vrouw eventjes rem- en gaspedaal verward. Mevrouw had zich beter even over de nieuwe verkeerswet gebogen.


geblogd door Bart Van Belle


 

Het klimaat naar de knoppen...

Of hoe een verhaal langzaam ontspoort:

De Britse zondagskrant The Observer pakte dit weekend uit met een geheim rapport van het Pentagon, waarin staat dat het klimaat binnen dit en twintig jaar naar de knoppen zal zijn. Groot-Brittannië zou Siberisch koud worden, en Nederland zou overstromen. Het gevolg daarvan: nucleaire conflicten, wijdverspreide plunderingen en klimaatvluchtelingen uit de zwaarst getroffen gebieden.

Enig nader onderzoek wijst echter uit dat het gaat om een rapport dat voor (niet door) het Pentagon gemaakt werd door Peter Schwartz (business-strateeg) en Doug Randall (scenario planner), van Global Business Network. Schwartz vertelde de BBC in januari al over het rapport (,, het is een extreem scenario - dat de meeste wetenschappers weinig waarschijnlijk achten- [...] maar het is de taak van het Pentagon om over alles na te denken, inclusief worst-case-scenario's.'')

Ook het blad Fortune had in januari al een groot stuk over het rapport, dat je ook gewoon on line kan lezen.

Het persbureau AFP pikte het echter op van The Observer, en ook VRT-teletekst en Tijdnet volgden. Op teletekst gaat het verhaal al zo:

,,Het rapport werd maanden stilgehouden, maar lekte uit in de Britse krant The Observer. Het schetst een dramatisch beeld van wat ons vanaf 2005 te wachten staat: vloedgolven, Siberische winters en hittegolven. Hongersnood en watertekort zullen migratiestromen op gang brengen en heel wat conflicten veroorzaken. Het rapport brengt president Bush in nauwe schoentjes. Die ontkende steeds het broeikaseffect. ''


-Nog meer op het blog The Mudville Gazette

-Schwartz en Randall zijn niet geheel toevallig ook de auteurs van een artikel in Wired Magazine over de voordelen van waterstof als alternatieve energiebron


geblogd door Heleen Touquet


 

Tegenslag

Enkele supporters van Glen De Boeck startten vorige week met een petitie om hun idool opnieuw in het basiselftal van Anderlecht te krijgen.
Hadden ze beter niet gedaan. De Boeck mocht gisteren dan wel opdraven in Westerlo-Anderlecht, maar viel vijf minuten voor tijd uit met een zware knieblessure. De Boeck is 5 tot 6 maanden buiten strijd.


geblogd door Bart Van Belle


 

Droef

In het natuurgebied vlakbij mijn ouderlijk huis is de voorbije week op de verschillende plaatsen slachtafval gevonden. Leuk voor de roofvogels en vossen die er huizen. Ware het niet dat één of andere onverlaat er het uiterst giftige Temik had onder gemengd. Eén gram van dat spul, is genoeg om een volwassen man te doden. Beestjes maken dus geen enkele kans. Laffe streek. Triest dat mensen dit soort dingen kunnen doen.
Als de dader gepakt wordt, kan hij waarschijnlijk alleen vervolgd worden voor sluikstorten. Tenzij het goedje dodelijke (dierlijke of menselijke) slachtoffers maakt.


geblogd door Bart Van Belle


 

Keelpijn

Wedden dat enkele kranten morgen groot uitpakken met de zege van Kim Clijsters op de Proximus Diamond Games? En dat de aandacht niet zozeer naar het sportieve zal gaan, dan wel naar de subtiele sneer van Clijsters aan het adres van haar grote concurrente, Justine Henin-Hardenne?
Na afloop van de finale merkte Kim desgevraagd op dat ze deze week toch ook wel een beetje last van keelpijn had gehad.geblogd door Bart Van Belle


 

Te koop

Wie zich de komende maanden wil verzekeren van een pak hits, doet er misschien goed aan een bod te doen op de domeinnaam www.dutroux.be. Die werd ruim een jaar geleden gekocht door ene Kevin Buch, met de bedoeling er een nieuwssite over Dutroux op te zetten. Die is er door tijdsgebrek niet gekomen. De opbrengst van de verkoop gaat naar Child Focus. Slimme kerel die Kevin, is blijkbaar ook lid van Mensa en dus geslaagd voor deze test.
Het hoeft niet te verbazen dat er de jongste weken nog een paar dutroux-domeinen geregistreerd werden. De mediagroep Rossel (Le Soir) is blijkbaar iets van plan met procesdutroux.be. Wat de bedoeling moge zijn van freedutroux.be is ons dan weer een raadsel.
Slechts 1 domeinnaam is al actief en die heeft dan nog niets te maken met de pedofiel Dutroux. Het is de website van het bouwbedrijf van Emmanuel Dutroux, een bedrijf dat ironisch genoeg gespecialiseerd is in graafwerken.geblogd door Bart Van Belle


 

Dean dient de democratie

En toen waren ze nog met twee. Howard Dean gooide eerder deze week de handdoek in de ring. Hij is niet langer kandidaat voor de Democratische presidentsnominatie. Meteen komt een belangrijk experiment aan zijn einde.

De manier waarop Dean zijn campagne voerde, steunend op het internet als mobilisator en financiële motor, en de impact die hij ermee bereikte, is uniek in de democratische geschiedenis. Dean kreeg via websites, weblogs en e-mailacties een massa vrijwilligers op de been. Bovendien steunde ook zijn fondsenwerving grotendeels op on line-acties. Het bewijst de kracht en de positie die het internet op korte tijd in onze maatschappij heeft ingenomen. Dean mag de nominatie dan niet hebben binnengehaald, hij heeft zijn plaats in de geschiedenisboekjes nu al verdiend.
Maar net dat gebruik van het internet zou Dean uiteindelijk zuur zijn opgebroken, aldus de Britse krant The Guardian. Volgens de krant zouden onder meer de traditionele media en opiniëringskanalen gezorgd hebben voor een anti-Dean-stemming. Zo berekende het Centre for Media and Public Affairs dat de berichtgeving over Dean bij de grote Amerikaanse televisieketens ABC, CBS en NBC vorig jaar maar voor 49 procent positief was, terwijl de andere Democratische kandidaten gemiddeld 78 procent positieve airplay kregen. Volgens de krant ligt de ondergravende kracht van het internet aan de basis van die negatieve kijk. Het internet is een tweede, parallelle wereld, waar opinies hun eigen leven leiden. Internet verzwakt met andere woorden de greep van de traditionele media. En dat pikken ze niet.

Of dit klopt, zal de toekomst moeten uitwijzen. Deans campagne heeft alvast een ding bewezen: het internet valt niet langer weg te cijferen als politieke factor.geblogd door Klaas Debacker


 

Nieuwe toekomst?

Mocht Bart Somers na de verkiezingen van 13 juni niet langer aan het hoofd staan van de Vlaamse regering, dan kan hij nog altijd solliciteren bij Club Brugge. Trond Sollied zit er ongetwijfeld te wachten op iemand die hem qua voetbalwijsheid evenaart. ,,Niet het aantal wissels telt, wel het aantal doelpunten.'' Die gevleugelde uitspraak deed Somers woensdag in het parlement. Volgens Eric Van Rompuy mag Somers zich spiegelen aan Robert Waseige. Vreemd, want de Vlaamse regering is tegenwoordig toch niet zo fris als een konijn op de plein.

Wedden dat in de aanloop naar de verkiezingen nog meer voetbalquotes opduiken?


geblogd door Bart Van Belle


 

Nog meer Iran

Mijn persoonlijke foto van de week: hoe de conservatieven in Iran stemmen proberen te winnen (gevonden op het weblog van een Iraanse journalist uit Teheran).


geblogd door Heleen Touquet


 

Het zwijgen opgelegd

Minder dan 36 uur voor de Iraanse verkiezingen plaatsvinden, worden de hervormingsgezinde kranten Shargh en Yaas-e-No verboden. Niet geheel toevallig hadden ze net een protestbrief van hervormingsgezinde parlementsleden aan ayatollah Khamenei gepubliceerd. Hossein Derakhshan, een Iraanse blogger uit Toronto, volgt het op de voet. (Echte aanrader dat weblog, trouwens)


geblogd door Heleen Touquet


 

Flikken op straat

Blauw is dezer dagen niet uit de actualiteit te branden. De VLD is zijn wonden nog aan het likken of daar is de politie. Enkele duizenden politieagenten kwamen vandaag in Brussel gestalte geven aan de blauwe woede. Op zich niets bijzonders, ware het niet dat de organisatoren van een betoging en de politie deze keer eens waren over het aantal betogers. Vraag me trouwens af of er bij zo'n politiebetoging ook politiebegeleiding is. En of de staatsveiligheid zich vandaag ook incognito onder de massa begaf.geblogd door Bart Van Belle


 

denbaas@dievanhierboven.be

Een alias bij Tiscali heeft hij nog niet, maar God is voortaan wel bereikbaar via e-mail. Een Israëlisch telefoonbedrijf heeft een dienst opgezet die e-mails verzamelt en die vervolgens in de Klaagmuur stopt. Het volstaat een berichtje te sturen naar kotel@onemail.bezeq.com. Een medewerker van het bedrijf print de mails af en brengt ze naar de Klaagmuur.
Blijkbaar is het niet de eerste digitale klaagmuur. Google stuurde ons meteen naar een Nederlandse en een Israëlische versie.


geblogd door Bart Van Belle


 

Een e-mailadres is iets zoals je kleren

Dat vinden ze toch bij Tiscali. Tiscali-gebruikers kunnen voortaan drie knotsgekke aliassen toevoegen aan hun mailbox. Er is ongetwijfeld een publiek voor, maar ik vraag met toch af wat de meerwaarde is van een emailadres met een onnozele domeinnaam. Leuk als éénmalige gimmick, maar daar houdt het op.
Zonder twijfel zal Tiscali hier dik mee scoren bij de jonge surfer. Plezier verzekerd, ook voor de gelukkige Tiscali-werknemer die zijn dagen doorbrengt met het vastleggen van domeinnamen als strontaandeknikker.be, wanneergajemijnfacturenbetalen.be en ikgahetzeggenwalter.be.
Afwachten wanneer de eerste 'aliasen' opduiken in het professionele e-mailverkeer. Frédéric Dutroux , getuige X1 en zelfs Eddy Wally kunnen nu al hun alias aanvragen. Karel De Gucht en Ludo Sannen moeten nog even wachten.


geblogd door Bart Van Belle


 

Watchblogs

Vandaag op OJR (Online Journalism Review): een interessant artikel over een nieuwe trend in weblogland: het watchblog, waarin de politieke verslaggeving van de reguliere media tegen het licht wordt gehouden. Onder andere de Columbia Journalism Review heeft een Campaign Desk, waarin ze berichten over de Amerikaanse presidentsverkiezingen analyseren.


geblogd door Heleen Touquet


 

Daar gaan we weer

Amper enkele dagen nadat een gestolen bewijsstuk uit het dossier Lam Gods werd teruggevonden, laait de zoektocht naar het gestolen paneel De rechtvaardige rechters weer op.
De Antwerpse wijkagent Chris Noppe heeft nieuwe aanwijzingen dat het paneel zich onder of in de buurt van de tombe van Albert I in de Onze-Lieve-Vrouwkerk van Laken bevindt. Noppe publiceert zijn bevindingen morgen op zijn website. Ook op www.rechtvaardigerechters.net en een pak andere sites, stijgt de koorts zienderogen.
Het forum rond de gekte van twee jaar geleden is trouwens nog altijd online.


geblogd door Bart Van Belle


 

Toverwoord

Maandenlang kreeg ik mails van Vacature in mijn mailbox. Maandenlang poogde ik me tevergeefs uit te schrijven. Maandenlang stuurde ik mailtjes naar hun webmaster met de vraag om dat te doen. Maandenlangen kreeg ik geen antwoord. Tot gisteren.
Omstreeks half elf besloot ik het er nog een keertje op te wagen. Ik zette mijn ultieme joker in. Ergens in de mail, vermeldde ik het woord privacy-commissie. Nog geen vier uur later kreeg ik van de Vacamaster een vriendelijke mailtje met de boodschap dat ik geschrapt ben uit het bestand van Vacature. Waarvoor dank!


geblogd door Bart Van Belle


 

Alles is rustig bij de VLD

Bij de VLD is alles rustig dezer dagen. Tenminste, als je de VLD-site mag geloven. Het laatste nieuws daar dateert van 11 februari. Iets over een een voorstel van decreet voor om Frans verplicht te maken in het vijfde en zesde leerjaar van het gewoon lager onderwijs. Wij dachten dat de partij wel meer had om over te berichten.

Dan speelt de CD&V iets korter op de bal. Daar weten ze ons al te melden dat ze samengaan met de NV-A. Dat de samenwerking nu al een feit is wordt duidelijk op de site van Bourgeois en (nog even) de zijnen: dezelfde foto als bij de CD&V. Kostenbesparing heet dat.


De URL van dat kartel, die zal nog voor problemen zorgen. Het koppelteken in www.nv-a.be, dat lukte nog net, maar de ampersand dwong de christendemocraten al tot enige inventiviteit: www.cdenv.be dan maar. Leestekens in partijnamen, daarweten ze bij de SP.A alles van. De waterige domeinnaam www.spa.be was al ingenomen, dus moest Stevaert er wat gratis koppeltekens tussengooien: www.s-p-a.be. En dat allemaal om ons te melden dat een hond in het rusthuis moet kunnen. Blaffen terwijl de karavaan voorbijtrekt, denken wij dan.


geblogd door Henk Tack


 

Zdrastvujtje

De Russische presidentskandidaat Ivan Rybkin zou dan toch ontvoerd zijn. De Pravda twijfelt of hij toch niet in Rio De Janeiro zat in plaats van in Kiev. Nu zit hij in elk geval in Londen, vanwaaruit hij zijn campagne verderzet.

President Poetin gaf vandaag de start voor zijn verkiezingscampagne. Het leek meer op een speech voor de communistische partij, schrijft The St.-Petersburg Times. Poetin kondigde er tot ieders verbazing aan dat hij zelf een opvolger gaat kiezen.

Gelukkig zijn er nog die meiden van T.A.T.U. In een wanhopige poging om de Russische verkiezingen iets spannender te maken, hebben ze aangekondigd dat ze samen opkomen.

Beware of the evil lesbians, Poetin!


geblogd door Kosmonaut T


 

21 grams

Vandaag in The Guardian: een interview met de scenarist van de nieuwe film van Alejandro Gonzalez Innaritu.


geblogd door Kosmonaut T


 

Kerrygate?

The Drudge Report heeft een internetstorm veroorzaakt met een bericht over senator Kerry's vermeende affaire met een ex-journaliste van Associated Press. Zij zou op zijn aandringen het land ontvlucht zijn. Het is niet meteen duidelijk wat er van aan is, maar volgens columnist Michael Sneed van The Chicago Sun-Times, zou Al Gore Kerry in 2000 niet als running-mate gekozen hebben, omwille van ,,problemen met vrouwen''.

Kerry ontkende vanmorgen op de Amerikaanse radio: "There's nothing to report. There's nothing to talk about. I'm not worried about it. No, the answer is no." Maar verschillende kranten hebben het nieuws al opgepikt, getuige het overzicht op The Drudge Report.

The Drudge Report schreef indertijd trouwens als eerste over Monicagate... Dat leidt nu al tot voor de hand liggende grappen.


geblogd door Kosmonaut T


 

Piraterij

Ook in Nederland woedt het debat rond kopieerbeveiliging op cd's volop. Justitieminister Piet Hein Donner heeft het, in tegenstelling tot zijn roemruchte voorvader, niet op piraterij begrepen. ,,Een consument heeft geen recht op een thuiskopie. Een kopieerbeveiliging op cd's is niet in strijd met de auteursrechtenwetgeving'', zei hij gisteren.

Dat die consument zijn cd niet op elk toestel kan afspelen, moet hij er maar bijnemen, aldus Donner. Dat is niet de verantwoordelijkheid van de producent. Die moet alleen op de schijfjes vermelden dat er een beveiliging op zit. De consument is volledig vrij om te beslissen of hij zo'n beveiligde cd of dvd wil kopen of niet.

Volledig vrij?geblogd door Klaas Debacker


 

Flamboyante Radovan

Interpol spoort de oorlogsmisdadigers Ratko Mladic Radovan Karadzic op voor, hou je vast, slagen, misdaden tegen de menselijkheid, grove schendingen van de conventie van Genêve van 1949, moord, plundering, en schendingen van het oorlogsrecht. Doodleuk zetten ze wel bij Karadciz zijn opmerkelijke kenmerken en karakteristieken: flamboyant behaviour . Mladic krijgt als herkenbare kenmerken: stocky build, highly coloured complexion , zoveel als ,, gedrongen, zeer donkere huid.''
Ik kan het me zo voorstellen. De twee boezemvrienden, flamboyante Radovan en zonnebankbruine, afgetrainde Ratko vallen flamboyant een moslimdorpje binnen en beginnen op flamboyante wijze aan hun lange lijst van grove schendingen van de conventie van Genêve van 1949. Fijn gevoel voor humor hebben ze daar bij Interpol.
posted by: woutergeblogd door Sam Delbeke


 

Kannibaal-schandalen

Misschien ligt het aan de voedselcrisissen van de jongste jaren, maar mensenvlees lijkt in West-Europa steeds populairder te worden. Na Duitsland heeft nu ook Groot-Brittannie haar kannibaal-schandaal. Nadat eind januari de Duitse 'internetkannibaal' Armin Meiwes tot 8,5 jaar cel werd veroordeeld omdat hij Bernd Jurgen Brandes had opgegeten, melden Britse media vandaag dat ook aan de andere kant van het Kanaal een geval van kannibalisme is ontdekt. Een psychiatrische patiënt werd betrapt toen hij mensenhersenen aan het bakken was. Het is nog niet duidelijk of het slachtoffer ermee akkoord ging om verorberd te worden.

Wie het niet erg vindt om in de pan te eindigen, maar wel graag op een exotische plaats wordt opgegeten, kan bij het Britse weekblad Zoo Weekly terecht. Dat mannenblad verloot een reis naar een kannibalenstam in Papoea-Nieuw-Guinea. De redactie komt met haar actie Reg Barker te hulp. Barker had een reisje voor twee naar de Korowaistam geboekt, maar zijn vrouw weigerde hem te vergezellen. Daarop probeerde hij de reis voor 5.000 euro te verkopen, zonder succes.

Barker belooft dat zijn reisgezel niets zal overkomen. Hij is zelf al 25 jaar bevriend met het stamhoofd, en nog nooit is hij opgegeten. Een buurstam, de Asmats, zou wel nog mensenvlees lusten, maar ook daar heeft al jaren geen Westerling meer op het menu gestaan.
geblogd door Lies Lecomte


 

Human touch

CNN bekijkt het nieuws steeds vaker als human interest, dat bleek vandaag eens te meer. John Kerry bij de brandweer, Wesley Clark bij de kapper... Presidentskandidaten zijn ook maar gewone mensen.


Maar de hoofdvogel schoot de nieuwszender vanmorgen af. Het eerste interview na haar 'Dramatic Lost of Weight', wist CNN trots te melden over Larry Kings interview met Anna Nicole Smith. U weet wel, de Playmate die vooral bekend werd toen ze trouwde met de negentigjarige oliemiljardair Howard Marshall. En toen dik werd. En toen weer afviel. Wordt ongetwijfeld vervolgd.


geblogd door Sam Delbeke


 

Tönie in het grote Blogbos

Tony Blair wil tijdens de volgende verkiezingscampagne webloggewijs een dialoog aangaan met het Britse volk. Hoera! Hoewel, Howard Dean heeft er tot nu toe niet veel mee bereikt...


geblogd door Heleen Touquet


 

ID2004

Els en Steve zijn goed bezig met die nieuwe ideeën. Partijen moeten nieuwe ideeën aanreiken. Het is wat flauw van Yves en Karel om met zoveel azijn in de mond te praten over deze voorstellen. Onnodig te zeggen wie deze woorden dit weekend uit zijn klavier geblogd heeft. De ideeënfabriek staat on line. En onzen bert wil er geen kwaad woord over horen.geblogd door Lieve Van de Velde


 

Arisch feest

De Phoenix New Times uit Arizona, Verenigde Staten, heeft een uitermate boeiend verslag van Aryanfest, een bijeenkomst van skinhead en Neonazi's die onlangs in Fountain Hills plaatsvond. Het geheel had volgens de correspondente meer weg van een gay pride picknick:

If, in the future, the event retains its title as the largest white power gathering in Arizona ever, the "mud people" of our state, much less our national government, have little to worry about. Because based on the event near Fountain Hills, the white power movement should be called, "The Gang That Couldn't Shoot [A Rocket] Straight."

Een ander geluid is te horen op de website van een deelnemer aan het Witte Feest, een zekere Rich Brooks:

The Paradise Valley neighborhood where we stayed is still almost entirely White, and I only recall seeing one nigger face the entire weekend. What a welcome change from California! That one face was a truly disgusting sight, however, as this one young 'groid was sitting in a restaurant booth grinning and jive talking with his pretty blonde-haired "date."

De man heeft er ook foto's genomen.geblogd door Heleen Touquet


 

Pret en plezier met telexen

Bij de persbureaus zijn ze des morgens ook niet altijd goed wakker. We citeren voor u uit Associated Press:

,,TOKYO, 5 febr. (AP) - De Japanse soldaten in Irak is opgedragen de plaatselijke gebruiken te respecteren. En dus
laten de mannen een snor staan en de vrouwen een hoofddoek, en zijn alcohol en varkensvlees uit den boze op de basis. ''


Of wat vindt u van deze bij Belga:


''LOS ANGELES (DPA) - Met de hulp van Gary Payton zorgde Shaquille O'Neal, na een schorsing van een wedstrijd opnieuw van de partij, er woensdagavond voor dat de Los Angeles Lakers, zonder de geblesseerden Karl Malone en Kobe Bryant, de uitwedstrijd bij de Cleveland Cavaliers met winst afsloten, 106-111 na verlengingen. ''


It's a Mad World.


geblogd door Heleen Touquet


 

The Nude MP-calendar

Photoshoppen is voor sommige mensen een spannende hobby. Een van de meest getalenteerde fotobewerkers is ongetwijfeld de man met de schuilnaam sickboy. Hij knutselde een fantastische naaktkalender van Britse parlementsleden in elkaar. Dat zorgde natuurlijk ook voor een klein schandaaltje in de Britse pers.


geblogd door Heleen Touquet


 

Tet-offensief

Wat een dag! Bijna had ik Justin Timberlake een sympathieke peer gevonden. Wat de ex van Britney gisteravond uithaalde met het topje van Janet, was ongezien en behoorlijk gedurfd in een live-tv-programma. Wilde Justin zijn ex (die enkele maanden eerder Madonna binnendeed) de loef afsteken? Wilde hij de Jackson-clan na de affaire Michael nog wat dieper in de stront schoppen? Of was Nipplegate gewoon een promo-stunt van jewelste?

Net toen ik het volledige oeuvre van Justin wilde ontdekken, kwam het bericht dat het tet-offensief netjes ingestudeerd was. Geef ons dan maar Tettenman.

Het enige wat ons rest is lachen met Amerikanen. Zelden zoveel ophef meegemaakt over 1 seconde naakt. En dat in de Land of the free.geblogd door Bart Van Belle


 

Zoeken op deze blog

Vlaamse blogs