A room with a view.

  • Gepost op dinsdag 16 augustus 2011 om 14:08
  • door Christian en Carine Coolsaet
  • in Roemenië

A room with a viewJe leest dit nogal vaak in vakantiebrochures als ultieme verlokking om toch maar te boeken. Begin September zijn wij met Nederlandse vrienden naar de Donau delta gereden. De machtige Donau gooit zich door deltavertakking in Roemenie in de Zwarte Zee. Een pareltje van fauna en flora die nog voor massatoerisme te ontdekken is ! Je kan er lange wandelingen maken, specifieke vogelsoorten gaan spotten of met een boot de delta opvaren en genieten van het ongerepte landschap. Mooi dus !

Om onze talrijke kinderen (wij hadden er 7 voor 4 koppels) hun fantasie te stimuleren bezochten wij een kasteelruine. De ‘caretaker’ had voor zichzelf ook een ‘room with a view’ uitgekozen. Het primitieve toilet, een vervallen houten constructie zonder deur met dito gat eronder, geeft voor diegene die op het gemak zit een uniek uitzicht van de Zwarte Zee terwijl de natuur z’n beloop krijgt.

Een aanrader. (het totale paket dan J)


 

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.


In samenwerking met


Schrijf mee

Woont u in het buitenland? Wil u ook meeschrijven aan En Nu Even Elders? Stuur een e-mail naar weblog@standaard.beZoeken op deze blog