Zijn dat geen fantastische mensen die getuigen van Jehova?

  • Gepost op zondag 9 oktober 2005 om 19:22
  • door Kristof Vanhoutte
  • in Italië

Nadat ze beloofd hadden mij gratis les te geven in de leer van de Bijbel zijn ze vandaag te laat komen opdagen. Ze hadden mij gevraagd rond welk uur ze zich konden presenteren deze zondagmorgen en ik had hen vriendelijk geantwoord "rond 10 uur 10 uur dertig". Om elf uur hebben ze aan de deur gebeld. Ik was er echter niet want om elf uur ben ik present in de mis. Helaas voor hen hebben ze mij met hun geschonken boek niet kunnen overtuigen. Ik val niet snel voor eenzijdige en onwetenschappelijke verhalen. Eén plus één blijft voor mij nog altijd twee (twee en een half wanneer we het hebben over de ‘Gestalt-psychologie’ en drie wanneer we er Einstein bijhalen).

Hoe dan ook hebben ze het niet kunnen laten enkele geschriften achter te laten. Hier doet zich het fantastische feit zich voor. De eerste tekst is uitgegeven de 15de oktober 2005 en als ik mij niet vergis zijn wij vandaag de 9de oktober. De tweede tekst is uitgegeven (en ik benadruk de verleden tijd want de tekst bestaat reeds en heb ik hier voor mij liggen – dus daaruit volgt logisch dat hij reeds uitgegeven is in een tijd die achter ons ligt, voorbij is anders kon hij hier niet voor mij liggen) de 22ste oktober 2005. Het zal waarschijnlijk aan mij liggen maar als jullie lezers dat niet fantastisch vinden dan weet ik het niet meer. Nu versta ik waarom ze het niet zo hebben voor de wetenschappen. De gezonde wetenschap kan nog steeds niets uit de toekomst naar het heden transporteren terwijl zij dat wel reeds kunnen.

Wie weet komen ze volgende week – want ze komen terug (uit de toekomst? Ik begin angst te krijgen voor de ultraterrestere mensen) – wel niet met een boek uit 2098? Hopelijk komen ze niet te laat deze keer.


 

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.


In samenwerking met


Schrijf mee

Woont u in het buitenland? Wil u ook meeschrijven aan En Nu Even Elders? Stuur een e-mail naar weblog@standaard.beZoeken op deze blog