Het Rising Star Event

  • Gepost op donderdag 1 oktober 2009 om 12:31
  • door Eduard Schaepman

Vandaag weer een drukke dag voor de boeg. Deze namiddag en avond ben ik namelijk opnieuw presentator van het Rising Star Event, een initiatief van de Deloitte Group. Het Rising Star event is een verkiezing tussen de snelst groeiende technologiebedrijven in de Benelux en wordt dit jaar in het Antwerpse gehouden. Er is heel wat vernieuwd dit jaar: zo is het de eerste keer dat dit event voor de hele Benelux georganiseerd wordt en niet enkel voor Nederland. Dit jaar zijn er ook 11 in plaats van 12 deelnemers. De genomineerden die gaan strijden voor de titel Rising Star 2009 zijn opnieuw niet van de minste: Accepte, Company Webcast, EBI Food Safety, Eclipse, Econcore, Fibremax, Sendsteps, The Selfservice Company, Visys, Webservices.nl en Zoover Media.

De genomineerde Rising Stars zullen worden uitgedaagd voor een elevator pitch. Direct na afloop van de elevator pitches wordt de winnaar bekend gemaakt door de deskundige jury.

 

Het Rising Star event is niet het enige evenement in Vlaanderen waar ik in oktober als spreker mag aantreden. Over exact twee weken kan je me in Gent vinden op de beurs ‘Ondernemen in Vlaanderen’ die voor het eerst in Gent georganiseerd wordt. Nu we afgelopen dinsdag een nieuwe vestiging geopend hebben in de Gentse Zuiderpoort buurt, kon Regus er niet ontbreken met een stand. Op deze beurs zullen er meer dan 50 conferenties en workshops georganiseerd worden. Om 17u ben ik aan de beurt met de workshop “Een nieuwe manier van werken. Geld besparen door een efficiënt kantoorbeheer”. Dit is voor mij de ideale gelegenheid om Vlaamse bedrijfsleiders te ontmoeten en ondernemingen warm te maken voor flexibele werkplekoplossingen en hen de vernietigende gevolgen van het traditioneel kantoorgebruik te doen inzien.

 

Eduard Schaepman (Algemeen Directeur Regus Benelux)


 
De CEO blogt

Bizblogs

 

Recente berichten

 


Meer biz blogs

 

Bedrijfs- en CEO-blogs

 

Marketingblogs

 

Reclamebureaus

 

Beursblogs

 

Blogs De Standaard