Regus Gent Zuiderpoort feestelijk geopend!

  • Gepost op woensdag 30 september 2009 om 12:15
  • door Eduard Schaepman
 

NCO Gent LR

Gisteren werd in het kantorencomplex Zuiderpoort het allereerste Gentse Regus businesscenter geopend in aanwezigheid van burgemeester Termont. Een nieuwe mijlpaal in de 20jarige geschiedenis van Regus!

Regus Gent Zuiderpoort, met 97 kantoorruimtes en een totale oppervlakte van 1090 vierkante meter staat nu officieel op de kaart en maakt deel uit van ons wereldwijd netwerk van 1000 businesscenters. Met dit center spelen wij in op het tekort aan kantoorruimte in Gent. De Gentse kantoorgebouwen kennen namelijk een leegstand van slechts 3,8 % terwijl voor een stad idealiter 6 % nodig is om een normaal verloop van de kantoormarkt mogelijk te maken. Het is daarom niet verwonderlijk dat de helft van de werkplekken in ons nieuwe center nu al werd verhuurd.

In zijn toespraak verwelkomde burgemeester Daniël Termont Regus in zijn stad. Hij had het onder andere

Eduard Schaepman - Daniel Termont 1 LR

over de uitstekende reputatie van Gent als ‘bruisende stad van kennis en cultuur’, en hoe belangrijk de komst van een professionele werkomgeving, zoals in het nieuwe Regus center, is om jonge ondernemende mensen blijvend aan Gent te binden.

Regus Gent Zuiderpoort ligt in de gemeente Ledeberg vlakbij het knooppunt van de autosnelwegen E40 en E17. Voor vele mensen kan het daarom een oplossing bieden voor het fileprobleem: wanneer het verkeer op de E40 richting Brussel of

op de E17 richting Antwerpen weer hopeloos vast staat, kan men halt houden in dit center om er voor een uur of paar uur ongestoord te werken. Na de files kunnen ze dan zonder problemen de tocht naar hun hoofdkantoor in Brussel of Antwerpen verderzetten. 

Naast Amsterdam, Almere, Amstelveen en Zeist is Gent al de zesde stad in de Benelux waar Regus dit jaar een center mocht openen. Voor mij is dit het bewijs dat het bijzonder goed gaat met Regus! Dit 50ste businesscenter in de Benelux is dan ook geen eindpunt, maar hoogstens één van de hoogtepunten. Samen met onze medewerkers zijn we momenteel volop op zoek naar nieuwe locaties waar we een center kunnen openen. Een nieuw center in Brussel tegen het einde van dit jaar staat op mijn verlanglijst!

 

Eduard Schaepman (Algemeen Directeur Regus Benelux)


 
De CEO blogt

Bizblogs

 

Recente berichten

 


Meer biz blogs

 

Bedrijfs- en CEO-blogs

 

Marketingblogs

 

Reclamebureaus

 

Beursblogs

 

Blogs De Standaard